Afvallen na zwangerschap

Tijdens de zwangerschap zal je gewicht flink toenemen. Je lichaam gaat extra vocht vasthouden en je bouwt een vetreserve op. Ook het gewicht van je baby, vruchtwater en placenta zorgen er voor dat de weegschaal een hoger getal aangeeft.

Wanneer je bent bevallen en je kraamtijd zit er op, dan willen de meeste vrouwen graag weer terug naar het oude gewicht. Wij krijgen regelmatig de vraag wanneer je kunt beginnen met afvallen na een zwangerschap middels het BioHCG dieet?

Wanneer kun je beginnen met afvallen na je zwangerschap

Je lichaam heeft tijd nodig om te herstellen van een zwangerschap. Dit wordt ook wel ontzwangeren genoemd. Het is belangrijk dat jij je lichaam de energie en tijd geeft om goed te ontzwangeren. In de eerste periode na een zwangerschap is het daarom ook niet aan te bevelen om af te vallen.

Pas wanneer jij je weer volledig fit voelt kun je aan de slag met de zwangerschapskilo’s. Bij de één is dit sneller dan bij een ander.

Afvallen middels de BioHCG Original kuur

Wij werken al jaren succesvol met de BioHCG Original kuur. De BioHCG Original kuur duurt standaard 24 dagen (kan verlengd worden) en is gebaseerd op gezonde voeding.

Tijdens het dieet worden koolhydraten en slechte vetten vermeden. Je krijgt tijdens de afslankdagen ondersteuning van de BioHCG ampul. Wil je meer informatie over de BioHCG kuur? Bekijk dan de pagina ‘Wat is BioHCG Original’.

Afvallen en borstvoeding

Geef jij je kleintje nog borstvoeding? Dan moet je nog niet willen afvallen. De baby is afhankelijk van de voedingswaarde van de melk. Wanneer je een dieet volgt, eet je minder en dat kan ten koste gaan van de voedingswaarde.

De voedingstoffen die jij als moeder binnenkrijgt, zullen eerst naar je kindje gaan waardoor de kans nog groter is op een tekort van onmisbare voedingsstoffen bij jezelf. Bij het geven van borstvoeding wordt zelfs aangeraden om meer calorieën te eten.

Zwanger en afvallen

Net zoals bij het geven van borstvoeding is afvallen tijdens de zwangerschap af te raden. Je baby heeft de voedingstoffen nodig en is daarmee afhankelijk van wat jij binnenkrijgt.

Tijdens je zwangerschap kan het zelfs zo zijn dat je behoefte hebt aan aanvullende supplementen zoals foliumzuur, een goede zwangerschapsmultivitamine, visolie of vitamine D. Het advies van foliumzuur is algemeen bekend. Maar wist je dat de Gezondheidsraad zwangere vrouwen adviseert om dagelijks 10 mcg vitamine D te slikken?

Het is tijdens je zwangerschap ook belangrijk om voldoende vis te eten. Vis bevat de omega 3 vetzuren EPA en DHA. Deze vetzuren zijn van belang voor de ontwikkeling van het gezichtsvermogen en hersenen. Wanneer je te weinig vis eet is een visolie tijdens de zwangerschap aan te bevelen.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten