Afvallen voor de zomer

Wil jij graag afvallen voor de zomer? Zoek dan niet verder, bij Orthokliniek Ootmarsum hebben wij waar je naar op zoek bent! Allereerst wil je natuurlijk afvallen voor de aankomende zomer. Je wilt er vanzelfsprekend op je allerbest uitzien op de vakantiefoto’s. Maar daarnaast wil je natuurlijk ook niet dat de kilo’s er na de zomer weer aanvliegen. Gelukkig hoeft dat ook niet. Maak daarom kennis met BioHCG Original en het Beter in Balans-dieet.

Afvallen voor de zomer

Afvallen voor de zomer met BioHCG Original

Als je niet alleen wilt afvallen voor de zomer maar het hele jaar door betere keuzes wilt maken op het gebied van voeding, zoek dan niet verder. Wij leren je zoal wat je wel en niet moet eten, in welke proporties en wat gezonde, voedzame en vooral lekkere maaltijden zijn.

Ons afvalprogramma bestaat uit twee krachtige componenten: BioHCG Original en het Beter in Balans-dieet. Gedurende het programma zal je elke dag beginnen met druppels uit de BioHCG ampullen. Deze druppels bevatten onder andere L-Carnitine, citroenzuur en gedestilleerd water en zullen je lichaam ondersteunen bij de vetverbranding.

Helaas is enkel deze druppels slikken niet voldoende. Wil je afvallen voor de zomer, dan zal je ook je eetpatroon moeten aanpassen. Voeding is namelijk dé cruciale factor voor afvallen. Daarom volg je tijdens het programma het voorgeschreven dieet. In het boekwerk van Beter in Balans vind je vele lekkere en gezonde recepten. Zo hoef je zelf niet het internet af te struinen naar recepten en maaltijden. Volg simpelweg het voorgeschreven dieet en neem elke ochtend de BioHCG Original druppels. Ook jij gaat je doel behalen!

Een combinatie van het een dieet en sporten is het meest effectief. Maar je kunt ook afvallen zonder te sporten. Tachtig procent heeft te maken met het voedingspatroon en twintig procent met bewegen.

De kilo’s eraf houden

Zoals we al eerder aangaven, is ons afvalprogramma niet alleen bedoeld voor mensen die willen afvallen voor de zomer. Gedurende het programma zal je namelijk een enorme hoeveelheid aan informatie opdoen omtrent gezondheid en voeding. Doordat je zo bewust bezig bent geweest met het dieet, zal je dit op automatische piloot blijven doen. Daarnaast geven we ook een aantal afslanktips in het begeleidend boekwerk. Hierdoor zal je ook ná het afslankprogramma gezondere keuzes maken en daarmee de verloren kilo’s eraf houden! 

Deze zomer op je best

Jij wilt er toch ook op je best uitzien deze zomer? Niks voor niks willen veel mensen afvallen voor de zomer. Twijfel dan niet langer en bestel vandaag nog het BioHCG Original-pakket dat het best bij jou aansluit! Heb je vragen of wil je graag persoonlijk advies? Dat kan! Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden al je vragen!