Afslankprogramma | Afslanken met BioHCG Original

Ben je op zoek naar een afslankprogramma dat je helpt met afvallen door middel van gezonde voeding en bewustere keuzes? Dan is het BioHCG Original afslankprogramma misschien wel wat voor jou. Tijdens het afslankprogramma zal je bewust bezig zijn met gezonde voedingsmiddelen om zo tot een gezondere levensstijl te komen. Het afslankprogramma bestaat uit twee componenten die elkaars werking versterken. Verder is het programma in verschillende fasen ingedeeld waardoor je niet ineens weer terugvalt op je oude levensstijl. Meer informatie over het dieet en het verloop ervan vind je hieronder. Daarnaast zou je ook nog eens een kijkje kunnen nemen bij afvalkuurafslank middelafslankdieet of stofwisselingskuur.

BioHCG Original & Beter in Balans

De twee componenten die we net benoemden zijn BioHCG Original en het Beter in Balans-dieet. Het afslankprogramma bestaat standaard uit minimaal 24 dagen en is geschikt voor mannen en vrouwen. Afhankelijk van je doelen kan je hem eventueel verlengen. Elke dag van het dieet begin je ’s ochtends met BioHCG Original-druppels uit de ampullen. De Bio HCG druppels zijn je ondersteuning tijdens het dieet.

Daarbij zal je je voedingspatroon moeten aanpassen. Hier komt het Beter in Balans-dieet in beeld. Alle dagen van het afslankprogramma staan tot in de puntjes voor je uitgewerkt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over wat je deze dagen gaat eten: alles staat met recept en al in het boek. Door deze gezonde en vooral lekkere recepten zal je je gemakkelijk aan het dieet houden.

Verschillende fases van het afslankprogramma

Het BioHCG Original afslankprogramma bestaat uit verschillende fases. Door met fases te werken, went je lichaam beter aan de veranderende ‘omstandigheden’. Abrupt wisselen verwart namelijk je lichaam omdat die na 24 dagen (of langer) eraan gewend is.

Logischerwijs begin je bij fase 1. Ook wel de afslankfase genoemd. Tijdens deze fase volg je het voorgeschreven dieet en neem je elke ochtend de BioHCG Original-druppels.

Dan komt fase 2, ook wel de stabiliteitsfase genoemd. Langzamerhand werk je weer naar een ‘normale’ levensstijl toe en worden het aantal calorieën langzaam verhoogd. In deze fase wordt de hoofdmaaltijd nog aangepast, dit kan eventueel nog leiden tot extra gewichtsverlies.

Als laatste fase hebben we fase 3. Deze noemen we ook wel de levensfase. Het komt nu helemaal op jezelf aan. Alle opgedane kennis die je tijdens het afslankprogramma opgedaan hebt, zal je de ondersteuning bieden die je nodig hebt om op het gewenste gewicht te blijven.

Wil je graag nog meer informatie? Bekijk dan onze ‘Wat is BioHCG Original?’ pagina om alles te weten te komen op het gebied van BioHCG Original en het Beter in Balans-dieet!

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten