De Praktijk van de Orthokliniek

Welkom bij de Orthokliniek. Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in gezondheid. Op onze locaties in Ootmarsum en Enschede kunnen we je helpen met diverse behandelingen.

Behandelingen

Specifieke behandelingen

Biohcg Original onder begeleiding

Al jaren werken wij succesvol met de Biohcg Original kuur. Middels een uitgebalanceerd dieet en ondersteuning van de ampullen kunnen we je helpen met jouw afslankdoel. Samen met een therapeut ga jij aan de slag met de overtollige kilo's. 

Het begeleidingstraject start met een intakegesprek. Je wordt gewogen en je krijgt inzicht in je vetpercentage, spiermassa en BMI. Samen met de therapeut formuleer je je afslankdoelstelling en hoe we deze gaan behalen. Tijdens het begeleidingstraject kom je meerdere keren bij ons langs voor een consult.

De kosten van de Biohcg Original kuur onder begeleiding bedragen €250,00. Deze behandeling kan vergoed worden vanuit een aanvullende verzekering. Klik voor meer informatie op: 'Biohcg Original onder begeleiding'. Of neem contact met ons op. Deze behandling is zowel mogelijk in Ootmarsum als in Enschede.

Darmspoeling

In de plooien van de darmen kunnen afvalstoffen zich ophopen. Door deze ophopingen kunnen er klachten ontstaan. Een darmspoeling kan onder andere helpen bij het ontgiften van het lichaam, ter verbetering van de stoelgang, bij obstipatie en na een antibioticakuur. Wil je meer informatie over de darmspoeling, waar het bij kan helpen en hoe het in zijn werk gaat? Klik dan op 'Darmspoeling'.

De kosten van een darmspoeling bedragen €95,00 per behandeling en kan vergoed worden vanuit een aanvullende verzekering. Deze behandeling is alleen mogelijk in Ootmarsum.

Lymfedrainage

Voor de lymfedrainages werken wij met de LymphoMed. Dit apparaat is in staat om blokkades in je lymfestelsel op te sporen en te behandelen. Hierdoor kunnen we blokkades opheffen en de lymfevaten weer openen. Deze methode werkt beter en nauwkeuriger dan manuele lymfedrainages. Ophopingen van vocht kunnen verdwijnen en afvalstoffen worden beter opgeruimd.

Een vochtophoping of blokkade in het lymfestelsel brengt klachten met zich mee. Klachten kunnen zijn: vermoeidheid, dikke enkels, voeten of benen en allergieproblemen. Een lymfedrainage kan ook helpen bij cellulite, lymfoedeem, na een liposuctie of na een operatie. Wil je meer informatie? Bekijk dan de pagina over 'lymfedrainages'. 

Een lymfedrainage behandeling duurt 45 minuten en kost €47,50 per behandeling. Vaak zijn er meer behandelingen nodig en bieden we gunstige pakketkortingen. Deze behandeling vindt plaats in Ootmarsum en kan vergoed worden vanuit een aanvullende verzekering. 

Vitaminetest

De Vitaminetest geef je inzicht in je vitamine- en mineralenstatus. Ook kunnen we zien of je bent belast met (giftige) stoffen door omgevingsinvloeden, of je lactose-, gluten-, en suikergevoeling bent en we krijgen een beeld van je algehele energie.

De vitaminetest is mogelijk in Ootmarsum en Enschede. De 45 minuten durende test kost € 79,00. Ga je voor de MAXXX Vitamine test (twee testen met een tussenperiode van 6 weken) dan zijn de kosten €135,00. De test kan (deels) vergoed worden vanuit een aanvullende verzekering.

Cavitatie

Met een cavitatie behandeling kun je centimeters verliezen op de gewenste plekken. Bekende probleemzones zijn de heupen, billen, benen, taille, armen en buik. Een cavitatie wordt ook wel een liposuctie zonder operatie genoemd. Tijdens de cavitatie worden de vetcellen verzwakt en afgebroken. Hierdoor komt de inhoud van de vetcel vrij en dat zie je terug in het aantal centimeters.

De cavitatie is ook te combineren met de Biohcg Original kuur. Zo kun je plaatselijk centimeters verliezen en tegelijkertijd het verliezen van het gewicht. Een cavitatie behandeling valt onder cosmetische behandelingen en kan daardoor niet vergoed worden.

Cupping Massage

Bij een cupping massage worden er cups op de huid geplaatst. De cups worden met een lichte vacuüm aangebracht. Hierdoor worden afvalstoffen, toxines en het celvocht omhoog gezogen. Hierdoor wordt het celvocht afgebroken en afgevoerd via de poriën van de huid. Een cupping massage is vergelijkbaar met een bindweefselmassage en is goed voor het opheffen van blokkades, verbeterd de doorbloeding en is goed voor de afvoer van afvalstoffen.

Een cupping massage duurt ongeveer 30 minuten en kost €35,00. Deze behandeling wordt alleen in Ootmarsum gegeven.

Locaties

Orthokliniek Ootmarsum - De Mors 31

Ootmarsum

De Mors 31

7631 AH Ootmarsum


Openingstijden

  • Maandag: 8.00u - 16.30u
  • Dinsdag: 8.00u - 17.00u
  • Woensdag: 8.30u - 17.00u
  • Donderdag: 8.00u - 17.00u
  • Vrijdag: 8.00u - 16.30u

Orthokliniek Enschede - KPC Gebouw

Enschede - KottenParkCentrum

Roessinghbleekweg 160

7522 AH Enschede

(ingang via Maatmanweg)

Openingstijden

  • Maandag: 13.00u - 21.00u

Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met 0541-295539. Of vul het contactformulier in.