Wat is Biohcg Original?

Biohcg Original

Biohcg Original is een afslankkuur van standaard 24 dagen, maar kan verlengd en ingekort worden. Tijdens deze periode volg je een voorgeschreven dieet. Het gehele dieet staat beschreven in het boekwerk 'Beter in Balans'. Dit boekwerk wordt gratis bij elke Biohcg Original kuur geleverd. Ter ondersteuning van het dieet start je elke morgen met de Bio HCG druppels uit de ampul. Deze vloeistof bestaat onder andere uit L-Carnitine, citroenzuur en gedestilleerd water. Dit noemen wij ook wel de drager (basisvloeistof).

De kracht van het dieet is het aanpassen van je eetpatroon. We adviseren in deze periode gezonde voeding die weinig tot geen koolhydraten en vetten bevatten. Door het vervangen van de hoofdmaaltijden met energiebeperkte producten ga je gewicht verliezen.

Biohcg Original kuur

Elke dieetdag is volledig uitgeschreven. Het dieet is daarom erg makkelijk om te volgen. Bij elke dag staat een boodschappenlijstje zodat je weet wat je moet halen en uiteraard ook hoe je het moet maken. Tijdens de afslankdagen ben je bewuster bezig met voeding. Hier ga je veel van leren. Je zult merken dat je dit (uit automatisme) ook in de toekomst gaat gebruiken en dat is erg belangrijk om het jojo-effect te voorkomen. Dat je bent aangekomen heeft vaak te maken met een verkeerd eetpatroon. Als je eenmaal weet waar het verkeerd is gegaan (en met welke producten) dan is de kans op terugval veel kleiner. Bekijk onze Biohcg recepten.

De Biohcg Original kuur wordt door velen gezien als een 'herstart' van je lichaam. Je gaat weer even terug naar de basis.

In het kader van Verordening 1924/2006 van het Europees Parlement en Raad mogen wij helaas geen verwachting vermelden op deze website. Wel mogen wij je telefonisch, in de chat of per mail adviseren. Mocht je meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Opbouw van het dieet

Het Biohcg Original afslankprogramma is opgebouwd in 3 verschillende fases.

Fase 1: De eerste fase is de afslankfase. Je volgt tijdens deze fase een op maat geschreven dieet. Ter ondersteuning gebruik je dagelijks de Biohcg Original druppels. Standaard duurt deze fase 24 dagen (verlenging of inkorten is mogelijk).

Fase 2: Dit noemen wij ook wel de stabilisatiefase. In deze fase worden de aantal geadviseerde calorieën per dag langzaam verhoogd. Het zou zeer onverstandig zijn om dit niet langzaam op te bouwen. Je lichaam heeft het 24 dagen met minder calorieën gedaan en is daar gewend aan geraakt. Ook je maag heeft zich hierop aangepast. In de stabilisatiefase worden de hoofdmaaltijden nog aangepast waardoor je ook in deze fase nog gewichtsverlies kunt realiseren.

Fase 3: De laatste fase van het dieet is de levensfase. Nu moet je het zelf doen! Je bent tijdens de kuur een tijd bewust bezig geweest met voeding en afslanken. Je zult merken dat je deze ervaringen mee neemt naar de toekomst. Samen met de tips die wij je meegeven gaat het je zeker lukken om je nieuwe gewicht vast te houden.

Tevreden gebruikers

Ervaringen van onze klanten

Het volgen van de Biohcg Original kuur is niet iets wat je zo maar even doet. Wil je goed en verantwoord afvallen dan moet je daar aandacht aan besteden. Om je een idee te geven hoe onze klanten het hebben ervaren hebben wij een pagina geschreven met Bio hcg ervaringen. Deze ervaringen zijn verzameld door een onafhankelijke review website.

Kom ik na de Biohcg kuur weer aan?

Wondermiddelen bestaan niet! Je hebt het grotendeels zelf in de hand. Wanneer je na de Biohcg Original kuur weer veel gaat snoepen, verkeerde maaltijden kiest en niet beweegt, dan is het zeer aannemlijk dat je weer terug gaat naar je oude gewicht. Dit zal bij elk afslankmiddel gebeuren. Wij krijgen wel veel positieve reacties van klanten die aangeven dat ze anders tegen voeding aan kijken. Wij horen vaak dat ze de biohcg recepten nog regelmatig gebruiken. Hierdoor is de kans op terugval vele malen kleiner dan bij andere afslankproducten.

Het zijn gezonde en verantwoorde recepten die vooral erg lekker zijn. Mag ik na de Biohcg Original kuur dan helemaal niks meer? Natuurlijk wel. Het is belangrijk om alles met mate te doen. Er zijn zoveel producten waar je misschien niet direct aan denkt, maar die erg lekker en gezond zijn.Na de Biohcg Original kuur zul je begrijpen wat voeding met je doet en je zult bewuster omgaan met voeding. Het is een kwestie van je oude patroon doorbreken en 'de knop' omzetten.

BegeleBiohcg uitleg

Bij elke Biohcg Original zit het boekwerk 'Beter in Balans'. Hier staat de kuur duidelijk in uitgelegd. Het is gemakkelijk te volgen omdat we elke Biohcg dieetdag volledig hebben uitgeschreven. Zo weet je precies wat je om 07.00u, 10.00u, 12.00u etc (afhankelijk hoelaat je dag begint) mag eten.

Volg jij de Biohcg kuur en de rest van je gezin niet. Geen probleem, je gezin kan gewoon mee eten. Ze mogen alleen een beetje meer ;).

Best verkochte producten