Vetarm dieet

Gewicht verliezen middels een vetarm dieet. Het klinkt erg logisch. Je beperkt de inname van vetten en je valt af. Maar is het ook zo makkelijk als het lijkt? Nou nee, er zijn te veel verschillende soorten vetten en daardoor ook lastig te onderscheiden. We gaan het je in deze tekst uitleggen.

De werkwijze van het vetarme BioHCG Original dieet

De BioHCG Original is een vetarm dieet. Daarnaast worden suikers en bepaalde koolhydraten vermeden. Het is een uitgebalanceerd afslankprogramma waarmee we patronen willen doorbreken zodat er een nieuwe levensstijl wordt aangeleerd. Het afslanktraject bestaat uit drie verschillende fase's. Vetarm en vetvrij dieet

Het begint allemaal met de afslankfase. In deze fase volg je 24 dagen lang een dieet en krijg je ondersteuning middels de BioHCG druppels. Wil je veel kilo's verliezen dan is het ook mogelijk om de periode te verlengen.

Na de afslankfase komt het stabiliseren. Dit noemen we ook wel de stabilisatiefase. We voegen langzaam voeding toe aan het dieetschema. Hierdoor kan je lichaam rustig wennen aan het nieuwe gewicht. De stabilisatiefase duurt 3 weken.

De laatste fase hebben wij de naam 'levensfase' meegegeven. Dat houdt in dat je het weer zelf moet gaan doen. Je bent lange tijd bezig geweest met afvallen en gezond koken. Je patroon is doorbroken!

Uit onderzoek is gebleken dat, wanneer je langere tijd met iets bezig bent, je hier aan gaat wennen en het langzaam normaal begint te vinden. Samen met de tips die wij je meegeven gaat het je lukken om dit nieuwe patroon vast te houden en daarmee te zorgen dat de kilo's er ook afblijven.

Is het moeilijk om dit vetarme dieet te volgen?

Ja en nee. Wil je afvallen dan moet je nu eenmaal dingen laten staan. Dat kan best lastig zijn. Wij adviseren altijd om een geschikt moment te kiezen. Dus ga niet afvallen in een maand vol met feestjes, etentjes en waar de vakantie in gepland staat.

Het dieet zelf is goed vol te houden. Dit komt onder andere door de ondersteuning van de BioHCG druppels. Elke morgen neem je de druppels uit de ampul die het hongergevoel onderdrukken. Het hongergevoel is een hele normale reactie van het lichaam, maar wel een erg vervelende.

We hebben een makkelijk dieet samengesteld. Je ontvangt een boekwerk met uitleg en voor elke dag een nieuw dieetschema. Er zijn maar liefst 24 dagen uitgeschreven met verschillende recepten. Enkele voorbeeldrecepten zijn:

  • Biefstuk
  • Mini kiprollade
  • Kabeljouwfilet uit de oven
  • Rundertartaartjes
  • Thaise roerbak

Het vetarme BioHCG Original dieet

Wij ondersteunen je!

Zijn er tijdens het dieet toch nog vragen of onduidelijkheden? Wij staan altijd voor je klaar.

Wil je alles weten over ons afslankprogramma en hoe wij je kunnen helpen met de overtollige kilo's? Bekijk de pagina 'Wat is BioHCG Original' of neem voor een persoonlijk advies contact met ons op.

Online begeleiding door een voedingsdeskundige


Verschillende soorten vetten

Vetten kun je in eerste instantie opsplitsen in twee verschillende soorten; verzadigde- en onverzadigde vetten. In de meeste gevallen kun je zeggen dat verzadigde vetten ongezond zijn. Onverzadigde vetten zijn daarentegen gezond. Maar ook hier zijn uitzonderingen in.

Verzadigd vet zit vaak in snacks, koek en gebak maar ook in enkele dierlijke producten zoals het vetrandje van het vlees en volle melkproducten. Dit soort vet verhoogt het LDL cholesterol en dat is onder andere niet goed voor de bloedvaten.

Het onverzadigde vet is te vinden in noten, vis en sommige margarines. Onverzadigde vetten verlagen juist het LDL- cholesterol. Je doet er goed aan om verzadigde vetten te vervangen door onverzadigde vetten.

Naast de bovengenoemde vetten heb je ook nog enkele andere soorten, zoals:

  • Omega 6 vetzuren
  • Transvetten
  • Enkelvoudig onverzadigde vetten
  • Meervoudig onverzadigde vetten

Het is niet mogelijk om 100% vetvrij te eten. Dat komt omdat je lichaam onverzadigde, maar ook enkele verzadigde vetten, nodig heeft. Het is belangrijk om hier een goede balans in te vinden. Maar hoe doe ik dat?

Als je kiest voor de BioHCG Original kuur dan ontvang je ook ons begeleidend boekwerk 'Beter in Balans'. In dit boekwerk staan recepten die geschikt zijn voor de afslankfase. Deze recepten kun je natuurlijk ook na het dieet nog gebruiken. Boekwerk met vetarme recepten

Met alleen het vermijden van (verzadigde) vetten kom je er ook niet. Er zijn nog veel meer factoren belangrijk bij het afvallen. Suikers en koolhydraten spelen ook een belangrijke rol. Je zou eigenlijk een vetvrij-, suikervrij- en koolhydraatarm dieet moeten volgen. Wil je op langere termijn gewicht verliezen dan is een gezonde levensstijl de enige optie. Hiervoor zal je je huidige eetpatroon moeten doorbreken.

Je lichaam slaat vetten op

Waarschijnlijk wist je dit al wel, anders was je tenslotte niet op onze website terecht gekomen. De calorieën die niet worden verbrand worden opgeslagen. Heb je te weinig voedsel/energie in je lichaam dan spreek je lichaam deze vetten vervolgens weer aan.

Dit is op zich geen slechte gedachte. Vroeger was eten niet altijd voorradig en waren ze afhankelijk van de jacht. Omdat de jacht niet altijd een evengoede opbrengst had kon het lichaam de vetreserves aanspreken.

Nu hebben wij altijd voldoende voedsel en verbranden wij onvoldoende waardoor de vetreserves niet meer worden aangesproken. En dat is vaak de oorzaak van de overtollige kilo's.


Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten