Makkelijk dieet

Het volgen van een dieet kan best ingewikkeld zijn. Vaak weten we niet goed welke voeding we moeten nemen. Dat is heel logisch want we zijn tenslotte niet allemaal voedingsdeskundigen. We hebben daarom geprobeerd om het zo makkelijk mogelijk te maken. Daarnaast is het dieet ook nog eens goed vol te houden.

Waarom is dit dieet makkelijk te volgen?

Het dieet duurt standaard 24 dagen en we hebben het heel gemakkelijk voor je gemaakt. Bij de BioHCG kuur ontvang je altijd ons boekwerk 'Beter in Balans'. Hier staat alles duidelijk in uitgelegd. We hebben elke dag volledig uitgeschreven. Zo weet je precies wat en wanneer je moet eten.

De kuur is gebaseerd op gezonde voeding, wat het het ideale afslankprogramma maakt. Elke dieetdag van het HCG dieet bevat zelfs een boodschappenlijstje en beschrijving hoe je het recept moet maken. Makkelijker kunnen we het niet maken.


Vragen tijdens het dieet

We willen je graag helpen naar je gewenste afslankdoel. Mocht het toch niet duidelijk zijn of heb je nog vragen dan kun je die altijd aan ons stellen. Uiteraard is deze online begeleiding gratis.

Voedingsdeskundige Marijke Lentferink


Het mooie van dit dieet is de ervaring die je op doet. Omdat je gedurende de afslankdagen bewust bezig bent geweest met voeding ga je er anders tegen aankijken. En dat is misschien wel het grootste winstpunt. Als je de kilo's er eenmaal af hebt dan wil je ze er tenslotte ook af houden. Bekijk onze BioHCG recepten maar eens. Geen eiwitshakes maar natuurlijke eiwitten uit vis, vlees en kip. Als je maar weet wat je moet nemen!

Het dieet past binnen je dagelijkse bezigheden

Wij adviseren tijdens dit dieet om elke 2 uur iets te eten. Hierdoor is je lichaam constant bezig met verbranden.

Waarschijnlijk vergt dit een kleine aanpassing. Maar de producten die we overdag adviseren kun je makkelijk mee nemen naar je werk. Enkele voorbeelden zijn: fruit, bouillon, omelet (die je vooraf kunt maken) en crackers met vleeswaren.

Bij het dieet ontvang je gratis Multivitaminen. Deze multi is verpakt in blisters en kun je daardoor makkelijk meenemen.

Ook makkelijk voor tafelgenoten

Wat nu als jij de enige uit het gezin bent die bezig is met een dieet. Dan is het heel erg vervelend om apart te moeten koken. Dit kost niet alleen extra tijd, maar vaak maak je ook nog gerechten die jij op dat moment niet mag. Je tafelgenoten moeten tenslotte ook gewoon eten.

Bij het volgen van de BioHCG kuur is dit geen probleem. Je tafelgenoten kunnen namelijk gewoon mee eten, ze mogen alleen wel iets meer. Het dieet bestaat uit 'gewoon' en lekker eten zoals, biefstuk, vis, carpaccio, kipfilet, verschillende groenten en ga zo maar door.

Makkelijk te bereiden recepten

Meer dan afslanken alleen

Het BioHCG Original dieet is meer dan afslanken alleen. Wij willen patronen doorbreken zodat je na het volgen van dit makkelijke dieet ook slank blijft. Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Maar als je begrijpt wat voeding met je doet en daardoor beter weet wat je moet doen dan is dit een realistisch doel.

Je leert het meest door te doen en er mee bezig te zijn. Omdat wij alles, per dag, hebben uitgeschreven is het een makkelijk dieet waar je ook nog eens veel van leert.

Na de afslankdagen volgt nog een stabilisatiefase. In deze fase werken we langzaam naar de levensfase. Mede hierdoor proberen wij het jojo-effect te tackelen. Wil je meer informatie over dit dieet? Neem dan contact met ons op of bekijk de pagina: Wat is BioHCG Original.