Wat is BioHCG Original?

BioHCG Original is een afslankkuur van standaard 24 dagen, maar kan verlengd en ingekort worden. Tijdens deze periode volg je een voorgeschreven dieet. Het gehele HCG dieet staat beschreven in het boekwerk 'Beter in Balans'. Dit boekwerk wordt gratis bij elke BioHCG Original kuur geleverd. Ter ondersteuning van het dieet start je elke morgen met de Bio HCG druppels uit de ampul. Deze vloeistof bestaat onder andere uit L-Carnitine, citroenzuur en gedestilleerd water. Dit noemen wij ook wel de drager (basisvloeistof).

Kijk je liever een filmpje met daarin alle informatie? Bekijk dan ons informatieve YouTube-filmpje over BioHCG Original. Voedingsdeskundige en orthomoleculaire therapeut Marijke Lentferink legt je alles uit omtrent BioHCG Original en het Beter in Balans-dieet.


Waarom BioHCG Original? 

BioHCG Original is een compleet afslankprogramma met een zeer uitgebreid begeleidend boekwerk. Het boek leid je, stap voor stap, door de afslankdagen en stabilisatiefase heen. Ook besteden wij aandacht aan de levensfase waarin je het uiteindelijk weer zelf moet gaan doen. Met onze tips gaat dat zeker lukken.

Daarnaast wordt de BioHCG Original nog handmatig geënergetiseerd. Omdat we dit nog in eigen beheer doen, kunnen wij altijd een maximale kwaliteit garanderen. En dat zien we terug in de resultaten!

Biohcg Original pakket

De kracht van het dieet is het aanpassen van je eetpatroon. We adviseren in deze periode gezonde voeding die weinig tot geen koolhydraten en vetten bevat. Door het vervangen van de hoofdmaaltijden met energiebeperkte producten ga je gewicht verliezen.

Tijdens de afslankdagen van ons afvalprogramma ben je bewust bezig met voeding. Hier ga je veel van leren. Je zult merken dat je dit (uit automatisme) ook in de toekomst gaat gebruiken en dat is erg belangrijk om het jojo-effect te voorkomen. Dat je bent aangekomen heeft vaak te maken met een verkeerd eetpatroon. Als je eenmaal weet waar het verkeerd is gegaan (en met welke producten) dan is de kans op terugval veel kleiner.

In het kader van Verordening 1924/2006 van het Europees Parlement en de Raad mogen wij helaas geen verwachting vermelden op deze website. Wel mogen wij je telefonisch, in de chat of per mail adviseren. Mocht je meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.Opbouw van het dieet

Het BioHCG Original afslankprogramma is opgebouwd in 3 verschillende fases.

Fase 1: De eerste fase is de afslankfase. Je volgt tijdens deze fase een op maat geschreven dieet. Ter ondersteuning gebruik je dagelijks de BioHCG Original druppels. Standaard duurt deze fase 24 dagen (verlenging of inkorten is mogelijk).

Fase 2: Dit noemen wij ook wel de stabilisatiefase. In deze fase worden de aantal geadviseerde calorieën per dag langzaam verhoogd. Het zou zeer onverstandig zijn om dit niet langzaam op te bouwen. Je lichaam heeft het 24 dagen met minder calorieën gedaan en is daar gewend aan geraakt. Ook je maag heeft zich hierop aangepast. In de stabilisatiefase worden de hoofdmaaltijden nog aangepast waardoor je ook in deze fase nog gewichtsverlies kunt realiseren. De stabilisatiefase sluit goed aan op fase 3.

Fase 3: De laatste fase van het dieet is de levensfase. Nu moet je het zelf doen! Je bent tijdens de kuur een tijd bewust bezig geweest met voeding en afslanken. Je zult merken dat je deze ervaringen mee neemt naar de toekomst. Samen met de tips die wij je meegeven gaat het je zeker lukken om je nieuwe gewicht vast te houden.

Kom ik na de BioHCG kuur weer aan?

Wondermiddelen bestaan niet! Je hebt het grotendeels zelf in de hand. Wanneer je na de BioHCG Original kuur weer veel gaat snoepen, verkeerde maaltijden kiest en niet beweegt, dan is het zeer aannemelijk dat je weer teruggaat naar je oude gewicht. Dit zal bij elk afslankmiddel gebeuren. Wij krijgen wel veel positieve reacties van klanten die aangeven dat ze anders tegen voeding aan kijken. Wij horen vaak dat ze de BioHCG recepten nog regelmatig gebruiken. Hierdoor is de kans op terugval vele malen kleiner dan bij andere afslankproducten.

Het zijn gezonde en verantwoorde recepten die vooral erg lekker zijn. Mag ik na de BioHCG Original kuur dan helemaal niks meer? Natuurlijk wel. Het is belangrijk om alles met mate te doen. Er zijn zoveel producten waar je misschien niet direct aan denkt, maar die erg lekker en gezond zijn.Na de BioHCG Original kuur zul je begrijpen wat voeding met je doet en je zult bewuster omgaan met voeding. Het is een kwestie van je oude patroon doorbreken en 'de knop' omzetten.

Wat ontvang je?

Bij bestelling van een BioHCG Original pakket ontvang je alle benodigheden:BioHCG Original

  • Het boekwerk 'Beter in Balans' met alle informatie
  • Ampullen met de BioHCG vloeistof
  • Pipetten om de vloeistof uit de ampul te halen
  • Multivitamine (strips)
  • Dit verpakt in een handige draagtas.Het BioHCG Original assortimentVeelgestelde vragen omtrent het BioHCG dieet

BioHCG Original is een door Orthokliniek Ootmarsum ontwikkelde vloeistof die je kan helpen bij het afslanken. De vloeistof bevat o.a. L-Carnitine, citroenzuur en gedestilleerd water.

BioHCG Original wordt ter ondersteuning gebruikt bij onze afslankkuur van standaard 24 dagen.

Afhankelijk van hoeveel je wilt afslanken is de afslankkuur te verlengen of te verkorten. Wel raden we aan om de kuur minimaal 24 dagen te volgen.

Ja, we hebben het heel makkelijk voor je gemaakt. Je ontvangt van ons het begeleidend boekwerk 'Beter in Balans'. In dit boek hebben we alle afslankdagen volledig uitgeschreven. Je weet precies wat je mag eten. Ook bevat het boekwerk overzichten met voeding die we wel en niet adviseren.

Tijdens het BioHCG dieet eet je vooral vet- en koolhydraatarm. Gewoon normale producten uit de supermarkt en geen shakes of andere maaltijdvervangers. Zo ga je beter begrijpen wat voeding met je doet.

Het ontbijt bestaat uit fruit. Het middageten uit diverse salades, een omelet of gewoon crackers met vleeswaren. Het avondeten bestaat uit een diner met diverse vlees-, vis- of kipsoorten aangevuld met verschillende groentes. Sommige gerechten zijn volledig vegetarisch.

Elke ochtend, middag en avond is er ook een tussendoortje. Dit kunnen groentes, bouillon, fruit of andere vetarme producten zijn. Alles staat beschreven in het begeleidend boekwerk.

Helaas mogen wij door Europese regelgevingen geen uitspraken doen over de te verwachten resultaten. Dit mogen wij wel per mail, chat of telefonisch toelichten.

Wil je een persoonlijk en eerlijk advies? Neem dan even contact met ons op!

Ja, dat is zeker mogelijk. Het begeleidend boekwerk bevat ook enkele vegetarische recepten en daarnaast vind je een overzicht met toegestane vleesvervangers.

Wel adviseren wij het gebruik van onze vegan eiwitshake Amino-fit. Deze shake mag je ter vervanging van vlees, vis of kip in combinatie met de geadviseerde groentes. Zo krijg je voldoende eiwitten binnen.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten