Afslanken dieet | Behaal je gewenste doel!

Wil je graag gewicht verliezen door middel van een afslanken dieet? Omdat je binnenkort op vakantie gaat of omdat je gewoon gezonder en lekkerder in je vel wilt zitten? Wij helpen je graag! Bij Orthokliniek Ootmarsum ondersteunen we al jaren mensen bij het afslanken en het hanteren van een gezonde levensstijl. De ervaringen die we hebben opgedaan, hebben wij meegenomen in ons eigen dieet: het BioHCG Original dieet. Als je effectief wilt afslanken door middel van een dieet, dan zit je bij Orthokliniek Ootmarsum zeker goed!

Afslanken dieet

Hoe ziet het afslanken dieet eruit?

Het afslanken dieet van Orthokliniek Ootmarsum bestaat eigenlijk uit twee componenten. Aan de ene kant hebben we BioHCG Original druppels, aan de andere kant het Beter in Balans dieet. Samen dragen ze bij aan het behalen van jouw afslankdoel. Het BioHCG Original dieet is onder andere bekend onder de volgende benamingen: een stofwisselingskuur, calorieën dieet, afslankdieet, afslankprogramma of makkelijk dieet.

Het afslanken dieet bestaat uit de volgende drie essentiële fases:

  1. De afslankfase
  2. De stabiliteitsfase
  3. De levensfase

Wat betekenen deze fases?

Het dieet bestaat uit drie verschillende fases, te beginnen met de afslankfase. Gedurende deze eerste fase volg je het op maat geschreven Beter in Balans dieet. Daarbij begin je elke ochtend met BioHCG Original druppels. Deze BioHCG druppels ondersteunen je tijdens het dieet. Ze onderdrukken het hongergevoel en activeren de vetverbranding. Alle maaltijden gedurende de hele dag zijn tot in de puntjes voor je uitgewerkt en bestaan uit creatieve, lekkere en vooral gezonde producten. Deze eerste fase varieert van 12 dagen tot 48 dagen en is naar wens te verlengen of in te korten. Afhankelijk van je doel kies je zelf hoelang je ons afslanken dieet wilt volgen. Wil je weten welk pakket geschikt is voor jouw afslankdoel? Neem dan contact met ons op.

Fase twee uit ons afslanken dieet noemen we ook wel de stabiliteitsfase. Gedurende de afslankfase is er een bepaalde hoeveel calorieën aangehouden. Na je hier een poos aan gehouden te hebben, is het in de stabiliteitsfase tijd om het aantal calorieën wat je per dag eet weer te verhogen. Dit doen we langzaam, zodat je lichaam hier aan kan wennen en niet in één keer weer ‘veel’ voedingsstoffen binnenkrijgt.

De derde en laatste fase van ons afslanken dieet is de levensfase. De tijd is aangebroken dat je afstapt van het dieet. Gelukkig heb je veel kennis opgedaan wat betreft voedingswaarden én wat je wel en niet moet eten en waarom. Dit zorgt ervoor dat, ook als het dieet beëindigd is, je de verloren kilo’s kwijt blijft!

Wat maakt ons afslanken dieet anders?

Op het internet vind je tientallen, misschien wel honderden, verschillende soorten diëten en veelbelovende wondermiddeltjes. Helaas bestaan wondermiddeltjes niet. Het enige wat jij kan doen, is leren wat je wel en niet zou moeten eten en in welke proporties om een gezonde levensstijl aan te houden. Deze kennis en informatie is iets wat bij veel diëten ontbreekt. Dit is dan ook de reden dat mensen vaak weer terugvallen naar het oude gewicht; ze beschikken simpelweg gewoon niet over de kennis om het streefgewicht vast te houden. Met het afslanken dieet van Orthokliniek Ootmarsum ben je verzekerd van resultaat, nu én in de toekomst!

Bekijk ook eens supplementen als visolie tabletten en probiotica capsules als toevoeging aan je gezonde levensstijl.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten