Het HCG Dieet

Ruim 60 jaar geleden ontdekte de Britse Dr. Albert Simeons het HCG dieet. Hij deed onderzoek naar overgewicht in combinatie met het HCG hormoon. Na intensief onderzoek kwam hij tot de conclusie dat een dagelijkse toevoeging van een kleine hoeveelheid HCG in combinatie met een uitgebalanceerd dieet leidde tot gewichtsverlies.

Door de jaren heen, en met name de laatste 10 jaar, is het doorontwikkeld tot een Bio HCG dieet. Daarbij wordt geen gebruik meer gemaakt van het HCG hormoon. De Bio HCG druppels bestaan uit een basisvloeistof met onder andere L - Carnitine, gedestilleerd water en citroenzuur. De werking van het HCG hormoon wordt door geavanceerde programma's middels frequenties overgezet op deze basisvloeistof. Dit noemen wij ook wel energetiseren. 

In het kort:

Het HCG dieet duurt standaard 24 dagen maar is te verlengen of in te korten. Dit is afhankelijk van je afslankdoel. Ons HCG dieet bevat alle benodigdheden om het thuis te volgen:

  • Ampullen, voor elke dag één.
  • Zeer uitgebreid begeleidend boekwerk
  • Multivitamine
  • Pipetten
  • Dit in een handige draagtasHoe is de HCG kuur opgebouwd?

Elke morgen van de HCG kuur start je met de HCG druppels. Deze druppels zorgen er voor dat je geen hongergevoel hebt, de vetverbranding wordt extra gestimuleerd en het lichaam gaat het vet loslaten. Hierdoor kun je op een effectieve manier je vet verliezen. Wil je precies weten hoe dit zit dan raden we je aan om de volgende pagina te bekijken: 'Wat is BioHCG Original'.

Tijdens de afslankdagen van ons afslankdieet volg je een uitgebalanceerd dieet. Het is vooral een vet- en koolhydraatarm dieet. Het gehele dieet staat beschreven in het begeleidend boekwerk. We hebben zelf alle dieetdagen uitgeschreven zodat het niet mis kan gaan. Je weet precies wat je kunt nemen als ontbijt, tussendoor, lunch en avondeten. De HCG druppels in combinatie met het dieet zorgen er voor dat jij je afslankdoel kunt behalen.

Geadviseerde voeding tijdens het HCG Dieet

Biefstuk - tartaar - bieflap - runderrookvlees - rosbief - kalfsvlees - carpaccio - paardenrookvlees - kipfilet - kalkoenfilet - zeetong - kabeljouw - schol - zeeduivel - leng - mosselen - garnalen - krab - tilapia/pangafilet - tonijn - kreeft- koolvis - haas - ree - alle koolsoorten - alle bladgroenten - spruitjes - koolrabi - bleekselderij - rabarber - champignons - ui - asperges - venkel - radijs - taugé - tomaat - paprika - artisjokken - rode biet - witlof - prei - komkommer - andijvie - paksoi - spinazie 

Dit zijn slechts voorbeelden om je een beter idee te geven van het HCG dieet. Om het je makkelijk te maken hebben wij al 24 verschillende recepten samengesteld, deze zijn allemaal terug te vinden het begeleidend boekwerk 'Beter in Balans'. Zoals je kunt zien is het HCG dieet ook wel een koolhydraatbeperkt of vetvrij dieet te noemen. De focus ligt voornamelijk op gezonde en eiwitrijke voeding.

Verboden voeding tijdens het HCG dieet

Forel - zalm - paling - haring - varkensvlees - lamsvlees- orgaanvlees - vette wildsoorten - peulvruchten - worteltjes - courgette - aubergine - maïs - pompoen - snoepgoed - alcohol - aardappels - rijst - pasta - noten - brood


Online begeleiding

Heb je tijdens het dieet vragen of zijn er onduidelijkheden? Dan staan wij altijd klaar om al je vragen te beantwoorden. Zo gaan we samen voor een maximaal resultaat!

Gratis online begeleiding


Ervaringen met het HCG dieet

Inmiddels werken wij ruim 14 jaar met het Bio HCG dieet en hebben wij duizenden mensen mogen helpen met het bereiken van zijn of haar afslankdoel. De ervaringen van onze klanten verzamelen wij via de onafhankelijk reviewsite Trustpilot.


Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten


Kosten van de HCG kuur

Het Bio HCG dieet is in deze webshop al vanaf €122,50 te bestellen. Je ontvangt dan 24 ampullen (voor elke dieetdag één), het begeleidend boekwerk 'Beter in Balans' en pipetten om de vloeistof uit de ampul te halen. Dit allemaal in een handige draagtas.

Wanneer we de bestelling op werkdagen voor 15.00u hebben ontvangen? Dan kun je het een dag later al in huis verwachten. Zo snel kan je dus al met de HCG kuur beginnen en je afslankdoelen behalen!

Veelgestelde vragen omtrent het HCG dieet

Het HCG dieet bestaat uit twee krachtige componenten. Aan de ene kant hebben we de BioHCG Original vloeistof. Deze vloeistof zorgt o.a. voor stimulatie van de vetverbranding, onderdrukking van het hongergevoel en maakt het transport van vet ter verbranding makkelijker.

Dit wordt gecombineerd met een uitgebalanceerd dieet waarbij je vet- en koolhydraatarm eet. Het dieet is compleet voor je uitgewerkt en wordt meegeleverd in een begeleidend boekwerk.

Vanwege Europese regelgevingen mogen wij geen uitspraken doen over de effectiviteit van het HCG dieet. Dit mogen we echter wel per mail, chat of telefonisch.

Neem dus gerust contact met ons op, we vertellen je graag alles over het HCG dieet!

Standaard duurt het HCG dieet 24 dagen. Afhankelijk van hoeveel je wilt afslanken is het dieet te verlengen of in te korten naar eigen wensen.

Als je ervoor kiest om bij Orthokliniek Ootmarsum het HCG dieet te volgen krijg je alle benodigdheden om het thuis te volgen:

- Ampullen (incl. pipetten) met daarin de HCG druppels

- Multivitamine

- Uitgebreid begeleidend boekwerk

- 24 verschillende, overheerlijke recepten