5 daagse detox

Detoxen is het ontgiften van je lichaam. Je reinigt je lichaam van afvalstoffen en gifstoffen. De afvalstoffen worden via de bloedsomloop snel en efficiënt afgevoerd. Ons lymfestelstel speelt hierin een belangrijke rol.

Een detox is goed voor je lichaam. Ons lichaam wordt gedurende het jaar belast en heeft dagelijks flink wat uitdagingen te verwerken. Denk maar eens aan:

 • Alcohol
 • Slechte voeding
 • Stress
 • Luchtverontreinigingen
 • Medicatie
 • Cosmetica producten
 • Roken

Ons lichaam is in staat om deze afvalstoffen te verwerken en af te voeren. De afvalstoffen kunnen zich echter ook opstapelen in je lichaam. Met ons detox programma ondersteun je het reinigingsproces en worden de afvalstoffen beter afgevoerd. Na de detox ga je je fitter en vitaler voelen.

Onze 2 detox programma’s

Wij bieden je twee volwaardige detoxprogramma’s aan. Een intensieve en een milde versie. Beide programma’s duren 5 dagen en bestaan uit een detox(dieet) met ondersteuning van een lymfedrainage en colon hydrotherapie behandeling of Resium. 

Het verschil tussen beide programma’s is de colon hydrotherapie behandeling(darmspoeling). Het intensieve programma bevat 2 darmspoelingen en met de milde versie wordt de darmspoeling vervangen door een resium kuur. De milde versie is dan ook geschikt voor diegene die een darmspoeling te heftig vinden.

Detox

5 daagse detox Intensief

Het 5 daagse detox Intensief programma start met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek leggen we het programma in ongeveer 30 minuten uit. Het eerste advies is om de twee daaropvolgende dagen, tevens de eerste 2 dagen van de detox, een rijst en groente dieet te volgen. Hiermee krijg je de darmen rustig en geldt als voorbereiding op de 3 daagse detox (dieet).

Na 2 dagen kom je bij ons terug voor een lymfedrainage behandeling en een darmspoeling. De lymfedrainage is een essentieel onderdeel van een detox programma. Het zorgt er namelijk voor dat de afvalstoffen beter worden afgevoerd. Met de darmspoeling verwijder je alle afvalstoffen uit de dikke darm. De lymfedrainage behandeling duurt 45 minuten en de darmspoeling ongeveer een uur.

Je start op deze dag ook met het 3 daagse detox dieet. Deze detox heeft als doel om je lever te helpen zichzelf te reinigen. Tijdens deze dagen eet je alleen groente en fruit en drink je kruidenthee, water en verse sappen. Je ontvangt van ons een handig overzicht met alle informatie en dieetschema.

Het detox programma wordt afgesloten met wederom een lymfedrainage en darmspoeling.

Kort samengevat:

 • Intakegesprek
 • Rijst en groente dieet
 • Lymfedrainage en darmspoeling (dag 2)
 • 3 daagse detox
 • Lymfedrainage en darmspoeling (dag 5)

5 daagse detox Mild

De milde versie lijkt grotendeels op de intensieve versie. Het enige verschil is dat de darmspoeling, ook wel colon hydrotherapie genoemd, wordt vervangen door een Resium kuur.

Resium is een reinigende kruidendrank met 100 gestandaardiseerde kruidenextracten. Deze kruiden hebben een ontgiftende en reinigende werking op het lichaam. Resium stimuleert het zelfreinigende vermogen van het lichaam.

De milde versie van de 5 daagse detox start ook met een intakegesprek van 30 minuten. De eerste 2 dagen volg je een rijst en groente dieet ter voorbereiding omp de 3 daagse detox. Ook start je gelijktijdig met de resium kuur.

Na 2 dagen heb je de eerste afspraak voor een lymfedrainage behandeling. Deze behandeling van 45 minuten is pijnloos en zorgt ervoor dat de afvalstoffen beter worden afgevoerd. Op deze dag start je ook met de 3 daagse detox. Deze 3 daagse detox is hetzelfde als de 3 daagse detox bij de intensieve versie. Tijdens deze dagen blijf je gebruik maken van Resium. Op dag 5 wordt de 5 daagse milde versie afgesloten met een lymfedrainage.

Kort samengevat:

 • Intakegesprek
 • Rijst en groente dieet met ondersteuning van Resium
 • Lymfedrainage (dag 2)
 • 3 daagse detox met ondersteuning van Resium
 • Lymfedrainage

Kosten 5 daagse detox

5 daagse detox Intensief €299,00

 • Incl. Intakegesprek
 • Incl. 2 lymfedrainages
 • Incl. 2 darmspoelingen
 • Incl. Overzicht detox (dieet)

5 daagse detox mild €180,00

 • Incl. Intakegesprek
 • Incl. 2 lymfedrainages
 • Incl. Resium (600 ml)
 • Incl. Overzicht detox (dieet)

Afspraak maken

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Dit kan via 0541-295539, info@orthokliniek.com of door het invullen van het contactformulier.

Twijfel je? Je kan vrijblijvend een afspraak maken voor een intakegesprek. Je kan dan kiezen welke versie je wilt volgen of er zelfs kosteloos vanaf zien.

Voordelen van de 5 daagse detox

Een detox activeert het zelfreinigend vermogen van het lichaam. Je lichaam wordt ontdaan van afval- en gifstoffen en je lichaam wordt ontzuurd.  Je zult merken dat je je fitter en vitaler gaat voelen. Het wordt gezien als een frisse start van je lichaam.


Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten