Biohcg Original onder begeleiding

Het is ook mogelijk om onder begeleiding van een ervaren therapeut aan de slag te gaan met de Biohcg Original kuur. De begeleiding kan plaats vinden op één van onze locaties in Ootmarsum of Enschede.

De begeleiding is voor velen een extra stok achter de deur en kan zelfs vergoed worden vanuit een aanvullende verzekering. Wil je meer informatie over de Biohcg Original kuur? Bekijk dan de pagina 'Wat is Biohcg Original'.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken of eerst meer informatie? Neem contact met ons op via 0541-295539, het contactformulier of via de chat.

Vul je het contactformulier in? Dan is het voor ons handig als je alvast een paar voorkeursdagen of datums door te geven.

Kosten

De kosten van een Biohcg Original kuur met begeleiding bedragen €250,00. In dit pakket zit de 24 daagse Biohcg Original kuur, een intakegesprek met uitleg (ongeveer 45 minuten) en 5 contact- en weegmomenten op één van onze locaties (Ootmarsum of Enschede). Uiteraard staan we ook altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

De Biohcg Original kuur onder begeleiding kan vergoed worden vanuit een aanvullende verzekering

Hoe ziet het begeleidingstraject er uit?

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt dan krijg je een therapeut toegewezen die je het gehele traject begeleidt. De therapeut heeft jarenlange ervaring en helpt je met jouw afslankdoel.

Het begint allemaal met een 45 minuten durende intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreekt de therapeut je hulpvraag en eventuele klachten op fysiek, mentaal en/of emotioneel gebied. Zo krijgt de therapeut inzicht in je persoonlijke situatie en bepalen jullie samen je doelstelling.

Tijdens het intakegesprek wordt je ook gewogen. De weegschalen laten je natuurlijk je gewicht zien maar geven je ook inzicht in je vetmassa, spiermassa, BMI en laten zien hoeveel calorieën je lichaam verbruikt.  De Biohcg Original kuur wordt uiteraard ook uitgelegd en er is ruim de tijd om je vragen te stellen. Na afloop van het intakegesprek krijg je de Biohcg Original kuur mee naar huis en wordt er alvast een afspraak gemaakt voor het tweede contact- en weegmoment.

Bij de Biohcg Original kuur ontvang je ook het begeleidend boekwerk ‘Beter in Balans’. Dit boekwerk bevat volledig uitgeschreven dagen zodat je precies weet wat je moet doen. Ook kun je in het boekwerk lijsten vinden met geadviseerde voeding, verboden voeding, recepten, tips en alle informatie over de kuur.


Weeg- en contactmomenten

Na je intakegesprek kom je nog eens 4 keer bij ons langs. Je wordt tijdens deze afspraken weer gewogen en je krijgt inzicht in je vetmassa, spiermassa en BMI. De resultaten bespreek je samen met je therapeut. Zij kan, indien nodig, het dieet aanpassen en je extra tips meegeven. Ook is er ruimte om je vragen te beantwoorden en eventuele onduidelijkheden weg te nemen.

Na de 24 afslankdagen volgt er nog een stabilisatiefase. Deze fase is er op gericht om te zorgen dat de verloren kilo’s er ook afblijven. In de stabilisatiefase mag je elke dag een beetje meer zodat je lichaam ook kan wennen aan het nieuwe gewicht. De stabilisatiefase staat ook volledig beschreven in het begeleidend boekwerk en wordt besproken en uitgelegd door de therapeut.

Einde van de kuur

Wanneer je kuur hebt afgerond moet je het uiteindelijk weer zelf gaan doen.  Je ontvangt van ons tips en handvaten die er voor zorgen dat dit ook gaat lukken. Na 3 maanden neemt de therapeut nog eens contact met je op om te kijken hoe het met je gaat. Het is zelfs mogelijk om nog eens kosteloos bij ons langs te komen en gebruik te maken van onze veelzijdige weegschaal.

Biohcg Kuur


Kort samengevat

  • Intakegesprek en uitleg (ongeveer 45 minuten)
  • 5 contact- en weegmomenten (ongeveer 15 minuten per keer)
  • Biohcg Original kuur (24 dagen)
  • Boekwerk 'Beter in Balans'
  • Altijd ondersteuning per mail of telefoon

Mogelijkheid tot vergoeding

Wanneer je de Biohcg Original onder begeleiding volgt kun je in aanmerking komen voor vergoeding vanuit een aanvullende verzekering. Het verschilt per zorgverzekeraar hoeveel je vergoed krijgt. De behandeling valt onder alternatieve geneeswijze / zorg.

Een vereiste vanuit de zorgverzekeraar is dat de therapeut is aangesloten bij een beroepsvereniging. Dat is bij ons uiteraard het geval. De beroepsverenigingen waar onze therapeuten zijn aangesloten zijn VBAG en RBCZ.