Tocoferol

Tocoferolen zijn vormen van vitamine E. In totaal zijn er 8 verschillende vitamine E-vormen, verdeeld over 4 tocoferolen en 4 tocotriënolen. De 4 tocoferol vormen zijn: alfa, bèta, gamma en delta.

De onderstaande producten zijn echte tocoferolen complexen. Deze producten bevatten de 4 vormen in één capsule of softgel. Veel vitamine E supplementen bevatten alleen d-alfa-tocoferol. Juist een combinatie van de verschillende vormen maakt een vitamine E supplement effectief. De verschillende tocoferolen overlappen en vullen elkaar aan.


Vitamine E Tocoferol

Alfa-tocoferol wordt door de cellen het beste opgenomen. Dat is ook de reden waarom veel tocoferolen complexen een hogere dosering alfa-tocoferol bevatten. Toch is juist een combinatie van verschillende tocoferolen effectief.

Vitamine E is een belangrijke antioxidant. Antioxidanten leveren een bijdrage aan de bescherming van gezonde cellen en weefsel. Door uv-straling en luchtvervuiling kan er oxidatieve schade ontstaan. Antioxidanten vangen deze vrije radicalen weg.

Veel beauty crèmes (dag en nacht) bevatten vitamine E voor de verzorging van de huid. Vitamine E heeft een anti-verouderende werking en ondersteunt de hydratatie. Dat is belangrijk voor het behoud van elasticiteit en zachtheid.

Vitamine E Complex

Op deze pagina vind je pure tocoferol complexen. Er zijn ook supplementen die het volledige vitamine E spectrum bevatten. Dit noemen we een vitamine E complex. Een vitamine E complex bevat de 4 tocoferol vormen en de 4 tocotriënol vormen.

Combinatie met vitamine C

Vitamine C is belangrijk voor vitamine E. Het versterkt namelijk de werking. Vitamine C heeft ook aan antioxidante werking op vitamine E. Wanneer vitamine E vrije radicalen wegvangt kan het elektron afgeven. Vitamine C zorgt ervoor dat de vitamine E weer in zijn actieve vorm komt. Het is altijd goed om een vitamine E supplement te combineren met vitamine C.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten