Foliumzuur B12

Op zoek naar foliumzuur met B12 vitamine? Op onze pagina vind je een divers assortiment aan supplementen met foliumzuur en vitamine B12. Deze supplementen activeren onder ander je natuurlijke energie en helpen vermoeidheid te verrminderen. Naast de standaard hoeveelheid foliumzuur bevatten onze supplementen extra vitamine B12, wat bijdraagt aan een de normale werking van het zenuwstelsel. Daarnaast heeft B12 een rol in de productie en afbraak van homocysteïne.


Foliumzuur met B12

Wij hebben een divers aanbod foliumzuur met vitamine B12. De vitamine B12 is een aanvulling op het foliumzuur. Neem bijvoorbeeld VitOrtho Foliumzuur: met 400 mcg foliumzuur en 5 mcg vitamine B12. Foliumzuur blijft het belangrijkste aspect en de vitamine B12 is ter ondersteuning van het energieniveau.

B12 foliumzuur tabletten

We hebben verschillende soorten B12 foliumzuur tabletten verkrijgbaar. Zo hebben we B12 foliumzuur tabletten in verpakkingen van 180, 90 en 60 stuks. Hierbij kun je kiezen tussen de volgende drie merken:

  • Biotics B12 foliumzuur tabletten
  • VitOrtho B12 foliumzuur tabletten
  • Bonusan B12 foliumzuur tabletten

Is foliumzuur vitamine B12?

Veel mensen vragen zich af of foliumzuur vitamine B12 is. Vitamine B12, ook wel cobalamine, genoemd is geen foliumzuur. Vitamine B11 wordt weleens foliumzuur genoemd. Kortom, vitamine B12 (cobalamine) is geen foliumzuur. 

Dagelijkse aanbevolen hoeveelheid foliumzuur en vitamine B12

Leeftijdsgroep 

Dagelijkse aanbevolen hoeveelheid foliumzuur 

Dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitamine B12 

Volwassenen 

400-800 microgram 

2,4 microgram 

Zwangere vrouwen 

600-800 microgram 

2,6 microgram 

Kinderen (1-3 jaar) 

150 microgram 

0,9 microgram 

Kinderen (4-8 jaar) 

200 microgram 

1,2 microgram 

Kinderen (9-13 jaar) 

300 microgram 

1,8 microgram 

Jongeren (14-18 jaar) 

400 microgram 

2,4 microgram 

Let op: de dagelijkse aanbevolen hoeveelheden kunnen verschillen afhankelijk van je leeftijd, geslacht en individuele behoeften.


Verzending, bestelling en betalen

Bestellingen worden snel verzonden, vaak binnen 24 uur na ontvangst van de betaling. Bij bestellingen boven € 45,- is verzending gratis. Betalen kan veilig en gemakkelijk met iDeal, PayPal of creditcard. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar bij vragen of opmerkingen.


Veelgestelde vragen:

Foliumzuur is een B-vitamine die van nature voorkomt in veel voedingsmiddelen zoals bladgroenten, bonen en citrusvruchten. Het speelt een belangrijke rol in de aanmaak van nieuwe cellen en is vooral belangrijk voor vrouwen die zwanger zijn of zwanger willen worden.

Vitamine B12 is een andere B-vitamine die nodig is voor een gezond zenuwstelsel en de aanmaak van rode bloedcellen. Het komt van nature voor in voedingsmiddelen zoals vlees, vis en zuivelproducten. Vegetariërs en veganisten hebben vaak een hoger risico op een tekort aan vitamine B12.

Het combineren van foliumzuur en vitamine B12 kan een synergetisch effect hebben en de algehele gezondheid bevorderen. Samen kunnen ze helpen bij het verbeteren van de hartgezondheid, het energieniveau en de hersenfunctie.

Ja, te veel foliumzuur of vitamine B12 innemen kan leiden tot bijwerkingen en gezondheidsproblemen. Het is belangrijk om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden niet te overschrijden zonder advies van een arts of gezondheidsspecialist.

Lees meer over foliumzuur

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten