Afslankproducten

Wil je graag afvallen of op gewicht blijven? In ons assortiment vind je verschillende afslankproducten die je daarbij kunnen helpen. Klik voor meer informatie op één van de producten of scroll omlaag om meer informatie te vergaren. De tekst gaat verder onder ons diverse aanbod afslankproducten.

Afvallen met afslankproducten

Als je wilt afvallen dan speelt voeding een belangrijke rol. Maar ook andere kleine aanpassingen kunnen een bijdrage leveren. Bekijk onze tips om af te vallen maar eens.

Welk afslankproduct past nu het beste bij jou? Dat is helemaal afhankelijk van je afslankdoel. Heb je wat meer overgewicht en wil je daarom meer afvallen dan is een dieet vaak een betere keuze. Wil je slechts enkele kilo’s kwijt, dan kan een afslankpil voldoende zijn.

Wij werken al jaren succesvol met het Biohcg Original afslankdieet. Dit is een caloriearm dieet dat gemakkelijk thuis te volgen is. De basis van dit dieet is gezonde voeding. We hebben het hele dieet uitgewerkt en beschreven in een boekwerk. Dit boekwerk ontvang je gratis bij elke BioHCG Original kuur. Wil je meer weten over dit dieet dan verwijzen we je graag naar de pagina ‘Wat is Biohcg Original’.

Afslankproducten bij weinig overgewicht

Heb je weinig overgewicht en wil je slechts enkele kilo’s kwijt dan kun je dit wellicht behalen met behulp van een afslankpil. Maar wees wel altijd kritisch over dit soort afslankproducten. Alleen een simpele afslankpil is vaak niet voldoende om af te vallen. Houd altijd rekening met je voeding (kies voor calorie-, suiker- en vetarme maaltijden) en blijf daarbij bewegen.

Een voorbeeld van een afslankproduct uit ons assortiment zijn de Glucomannan capsules. Glucomannan is een voedingsvezel afkomstig van de Konjac plant. Glucomannan kan enorm veel water absorberen. Dat is ook wat er gebeurd wanneer je een capsule, met een glas water (inname advies), inneemt. Er ontstaat een stroperige massa in je darmen. Hierdoor heb je een lange tijd een verzadigd gevoel. Ook wordt er minder cholesterol opgenomen door je darmen. Glucomannan kun je daarom gebruiken bij afvallen en bij het behoud van een gezond cholesterol.

Andere veel gebruikte afslankproducten zijn vetblokkers, vetverbranders en appelazijn capsules. Volgens ons zijn dit de Top 5 beste fatburners

Wil je een persoonlijk advies over welk afslankproduct het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons mailen via info@orthokliniek.com, bellen op 0541-295539 of via de chat (indien iemand actief aanwezig).

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten