Vitals probiotica

We hebben een groot aantal probiotica supplementen in ons assortiment. Zo verkopen we onder andere probiotica van Vitals. De probiotica van Vitals worden aangeboden onder de naam Microbiol.

Het Nederlandse Vitals staat voor hoge kwaliteit. Het bedrijf biedt onder andere probiotica in orale vorm aan. Bestel deze eenvoudig online.   

Vitals Microbiol Trio Basis

Vitals Microbiol Trio Basis is een probioticum met drie verschillende stammen en drie miljard bacteriën per capsule. Deze bacteriën arriveren levend op de plaats van bestemming: je darmen. Dit product combineert de bekende stammen Lactobacillus acidophilus, LA-5 en Bifidobacterium lactis, BB-12 én Lactobacillus rhamnosus, GG. Dit superieure trio is in staat zich goed te vermenigvuldigen, zo blijkt uit gedegen wetenschappelijk onderzoek. De verpakking van het product waarborgt de levensvatbaarheid van de bacteriestammen.

Neem 1 capsule per dag bij een maaltijd met water in. Tijdens gebruik van een antibioticum is het aan te raden minimaal 2 uur te laten tussen de inname van Microbiol Trio Basis en het antibioticum. Het product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Microbiol Kind druppels

Op zoek naar een probiotica voor kinderen? Voor baby’s en jonge kinderen heeft Vitals Microbiol Kind. Dit unieke probioticum in druppelvorm is speciaal ontwikkeld voor baby’s vanaf de geboorte en jonge kinderen tot 4 jaar. Zonder smaakstoffen of andere onnodige toevoegingen. De druppels kunnen op de tepel worden aangebracht voordat borstvoeding wordt gegeven, worden toegevoegd aan flesvoeding of op een lepeltje worden aangeboden.

Microbiol Kind bevat 1 miljard levensvatbare bacteriën van de bacteriestam Bifidobacterium, BB-12. Chr. Hansen is de producent van deze bacteriestam en is verantwoordelijk geweest voor veel onderzoek naar deze specifieke stam (ook bij baby’s). Een flesje bevat zestien dagdoseringen (6 druppels per dag). Goed schudden voor gebruik.

Microbiol Intiem

Microbiol Intiem is een probioticum specifiek bestemd voor vrouwen. Het bevat vijf  miljard levende bacteriën van twee superieure stammen: Lactobacillus rhamnosus, GR-1, en Lactobacillus reuteri, RC-14. Het is de best onderzochte Lactobacillus-stammencombinatie ter wereld.  De bacteriën zijn bestand tegen maagzuur en spijsverteringsprocessen en komen levend aan in de dikke darm. Het supplement is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

 Waarom probiotica?

Een gezonde darmflora is belangrijk voor een goede gezondheid. Daarvoor is het nodig gezond en gevarieerd te eten en voldoende vezels te nuttigen. Zo blijven de goede en slechte bacteriën in je darmen in balans. Bij ziekte, slechte eetgewoontes, een infectie, stress of het gebruik van een antibioticum kan het evenwicht verstoord raken en kun je behoefte hebben aan aanvulling. Denk dan eens aan een goed supplement met melkzuurbacteriën om je gezondheid te ondersteunen. Een probioticum moet enkele weken gebruikt worden om het effect te kunnen meten. Probiotica hebben weinig ongewenste bijwerkingen.  

Prebiotica

De probiotica van Vitals kunnen worden ondersteund door prebiotica zoals Vitals Guarboonvezels of Vitals Psylliumvezels. Deze biologische vezels vormen voeding voor de levende bacteriën in de Microbiol probiotica supplementen van Vitals.

De voedingsvezels zorgen ervoor dat de goede bacteriën in je darmen kunnen groeien of actiever kunnen worden. Dit is goed voor de werking van je darmen. Een goede darmflora zorgt weer voor een goede gezondheid. Ziekteverwekkers worden buiten de deur gehouden en je immuunsysteem wordt versterkt.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten