MSM Gel

Een MSM Gel wordt op een snelle en effectieve manier opgenomen door je huid en is geschikt voor lokale toepassingen. Je kan het meerdere malen per dag aanbrengen op de te behandelen huid.

Het voordeel van een MSM gel ten opzichte van tabletten of capsules is dan ook dan je het heel doeltreffend kunt inzetten.

Ons aanbod MSM gel

In ons assortiment vind je de MSM gel van Energetica Natura, Kala Health en Glucosil van Vitakruid. MSM Topical Gel van Energetica Natura bevat 15% MSM. Dit is in vergelijk met andere MSM gels een hoog percentage.

  • MSM Topical Gel: MSM Topical Gel (120 ml) van Energetica Natura bevat maar liefst 15% MSM. Deze gel kun je ook op verschillende plekken aanbrengen en is te gebruiken voor topische toepassingen.
  • Kala Health OptiMSM® Gel: MSM van OptiMSM® (Bergstrom Nutrition) is de meest zuivere vorm van MSM. Je kunt deze gel meerdere keren per dag aanbrengen op een schone huid.
  • GlucoSil Gel: GlucoSil bevat een unieke combinatie van glucosamine, chrondroïtine en MSM.

De gels worden goed opgenomen in de diepe cel lagen van de huid. Toch liever MSM tabletten of een poeder? Bekijk dan de poeder-categorie of bekijk het gehele MSM assortiment. Poeder wordt over het algemeen makkelijker opgenomen door het lichaam, terwijl tabletten voor jezelf makkelijker in te nemen zijn. 

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten