Visolie tabletten | Rijk aan essentiële vetten

De één eet het liefst elke dag vette vis, de ander wil het niet eens in zijn of haar buurt hebben. Of je nou wel of niet van vis houdt, de essentiële visvetzuren in vette vis hebben vele voordelen op het gebied van gezondheid. Ons lichaam heeft deze vetzuren (en meer) nodig om optimaal te kunnen blijven functioneren. Eet je dus nooit vis, dan kunnen visolie tabletten jou de uitkomst bieden. Door visolie tabletten te slikken, voorzie je jouw lichaam toch van vetten dat die anders niet binnen zou krijgen. Zo profiteer je ook als niet-liefhebber van vis van de voordelen van visvetzuren. Want visolie is goed voor verschillende organen in ons lichaam.

De gezondheidsraad adviseert 200 mg visvetzuren (DHA en EPA) per dag. Dit kan behaald worden door wekelijks een goed portie vis te eten. Bij voorkeur een vette vis zoals zalm of haring. Visolie tabletten zijn een goed alternatief en zorgen voor een dagelijkse hoeveelheid.

Effect van visolie tabletten

Ondanks dat er geen wonderpil voor optimale gezondheid bestaat, bieden visolie tabletten toch aanzienlijke gezondheidsvoordelen. In visvetzuren vinden we DHA en EPA, welke een positieve invloed hebben op:

  • Het hart [1]
  • De hersenen [1]
  • Een normale bloeddruk [2]
  • Het gezichtsvermogen [1]

De bovengenoemde gezondheidsvoordelen zijn bewezen bij een bepaalde inname van het DHA en EPA. De Visolie tabletten die wij aanbieden in onze webshop zijn van hoge kwaliteit en bieden de gewenste inname.  

Hoe gebruik je visolie tabletten?

Bij Orthokliniek Ootmarsum vind je enkel visolie tabletten van zeer hoge kwaliteit. Geen kunstmatige toevoegingen of opvullingen. De ideale toevoeging aan uw gezonde levensstijl. Maar hoe en wanneer kun je nou het beste visolie tabletten nemen?

Aangeraden wordt om ze ten eerste bij/tijdens een maaltijd te nemen. Dit zorgt ervoor dat de stoffen het beste door het lichaam opgenomen kunnen worden. Dagelijks 1 à  2 visolie tabletten is in de meeste gevallen ruim voldoende. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten.

Visolie voor Vegetariërs en Veganisten

Dat klinkt misschien een beetje gek. Maar dat is het niet. Er zijn namelijk ook plantaardige Omega 3 capsules. Een voorbeeld hiervan is Vitortho Omega-3 Algenolie. Deze algenolies zijn gemaakt van algen die van nature veel DHA en EPA bevatten.

De werkbaarheid is bewezen bij de volgende inname:

  • [1] Bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA en/of EPA
  • [2] Bij een dagelijkse inname van 3 gram EPA en DHA

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten