Multivitamine kauwtablet 

Multivitamine kauwtabletBen je op zoek naar een multivitamine kauwtablet? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onderstaande multivitamines zijn kauwtabletten die geschikt zijn voor diegene die moeite heeft met het slikken van tabletten of capsules en je kunt ze ook gebruiken als Multivitamine voor je kind. Beide multivitamine kauwtabletten hebben een vruchtensmaak. Zo heeft Vitals Elke Dag Junior een bosvruchtensmaak en VitOrtho Meer-in-1 Kind een citrus/bosvruchtensmaak.

Toch liever een multivitamine poeder? Dan kun je kiezen voor Vitortho Meer-in-1 poeder. De poeder heeft een rode vruchtensmaak en kun je vermengen met water of vruchtensap.


Heb ik een multivitamine kauwtablet nodig?

Een multivitamine kauwtablet kan een nuttige aanvulling zijn op de dagelijkse voeding. In het meest gunstige geval, wanneer iemand uitermate gezond en gevarieerd eet, is een aanvullend supplement niet nodig. Echter is uit voedselconsumptie onderzoek gebleken dat vrijwel niemand dit doet. Kortom: bijna iedereen doet er goed aan om aanvullende multivitamine tabletten te gebruiken.

Alleen in de wintermaanden

De meeste mensen gebruiken alleen een multivitamine kauwtablet wanneer de ‘R in de maand’ zit. In deze periode willen mensen de weerstand verhogen door extra suppletie. Eigenlijk ten onrechte omdat je een multivitamine het hele jaar nodig hebt. Het is dus niet zo dat je extra vitamines nodig hebt in de wintermaanden.

Alleen voor vitamine D geldt dat je wat extra’s kunt gebruiken tijdens de wintermaanden. Ons belangrijkste bron van vitamine D is de zon. In de winter zijn de dagen korter en krijgen we onvoldoende zonlicht op onze huid. Een vitamine D supplement kan dan een vitamine D tekort aanvullen.

Visolie kauwtablet

Een multivitamine kauwtablet is een goede aanvulling op de dagelijkse voeding. Dat geldt ook voor een Omega 3 visolie supplement. 

De Gezondheidsraad adviseert om wekelijkse een portie vette vis te consumeren. Haal je deze hoeveelheid niet dan is een supplement aan te bevelen. Je kunt kiezen voor de visolie kauwcapsules van Vitortho.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten