Vegan probiotica

Ontdek de kracht van onze vegan probiotica, speciaal geformuleerd voor de bewuste consument. Elk product is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, zonder compromissen. Duik in onze collectie en ervaar de unieke voordelen van plantaardige probiotica.

VitOrtho Probiotica 8 miljard

VitOrtho Probiotica 8 miljard capsules bevatten elk minimaal 8 miljard kolonievormende eenheden. Het merendeel van deze bacteriën (3 miljard) is afkomstig van Bacillus coagulans lactospore. De andere 5 miljard is afkomstig uit een mix van verschillende probiotische bacteriën.

Elk potje bevat 60 vegicaps. De adviesdosering is om één à twee keer per dag één capsule in te nemen. Bij voorkeur op een nuchtere maag, bijvoorbeeld in de ochtend of voor het slapen gaan.

Vitals probiotica

De probiotica van Vitals die worden aangeboden onder de naam Microbiol zijn vegan probiotica. Vitals Microbiol Trio Basis bevat drie verschillende stammen en drie miljard bacteriën per capsule. Microbiol Intiem is een probioticum speciaal voor vrouwen. Hierin zitten vijf miljard levende bacteriën van twee superieure stammen. Microbiol Kind druppels is een probiotica supplement voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Natuurlijke probiotica

Natuurlijke probiotica haal je uit je voeding of een voedingssupplement. Probiotica uit voeding bevatten veel minder bacteriën dan een probiotica kuur. Probiotica bevatten veel melkzuurbacteriën. Melkzuurbacteriën zijn niet dierlijk. Deze bacteriën zetten suiker om in melkzuur door fermentatie.  Ze beschermen je darmen. Ze zijn gunstig voor je darmflora en goed voor je weerstand.

Probiotische voedingsmiddelen zijn bijvoorbeeld zuurkool, plantaardige yoghurt, gefermenteerde soja zoals tempeh en kimchi, augurken, waterkefir, green juice en algen (spirulina en chlorella).

De probiotica kunnen worden aangevuld met prebiotica, die de goede bacteriën in je darmen voeden waardoor die kunnen groeien en/of vermeerderen. Schadelijke bacteriën krijgen het zo moeilijk. Prebiotica tref je onder andere aan in groente, fruit, peulvruchten, aardappelen en granen.

Door hun plantaardige levensstijl krijgen vegetariërs en veganisten al veel pro- en prebiotische voeding binnen. Maar ook een goed eetpatroon kan verstoord raken. Je spijsvertering en immuunsysteem kunnen bijvoorbeeld door ziekte, een infectie, te weinig lichaamsbeweging, antibiotica of stress van slag zijn. De slechte darmbacteriën proberen dan zich dan uit te breiden ten koste van de goede bacteriën.

Een slechte spijsvertering merk je bijvoorbeeld door brandend maagzuur, buikklachten, winderigheid, verstopping of diarree. Ook heb je weinig energie en kracht en kan je stemming negatief worden beïnvloed. En wanneer het echt mis gaat en de schadelijke bacteriën de baas worden, kan dit zelfs leiden tot ziekte. Pre- en probiotica kunnen helpen de nodige balans weer terug te brengen in je spijsverteringssysteem.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten