Afvallen met een afvalkuur

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om je gewicht te verliezen. Velen doen dit met behulp van een afvalkuur. Anderen kiezen er voor om dit met behulp van afslankpillen te doen. Iedereen heeft daar een eigen mening en idee over. Wij kiezen veelal voor een afvalkuur. Waarom? Dat leggen we in dit artikel uit.

Waarom kies je voor een afvalkuur?

Een afvalkuur duurt vaak een bepaalde periode. Kies een geschikt moment en ga aan de slag. In deze periode ben je heel bewust bezig met het afvallen. Juist omdat je zo bezig bent met het afvallen ga je je eigen valkuilen ontdekken en kom je erachter waarom je bent aangekomen. Lukt het jou ook nog om dit patroon te doorbreken, dan maak je een goede start.

Een ander voordeel is, is dat je een eindpunt hebt. Hierdoor blijf je in de meeste gevallen de gehele periode gemotiveerd. Een goede motivatie is erg belangrijk bij het afvallen. Je blijft dan gefocust en je gaat geen lekkere (ongezonde) dingen eten wat het hele afslankproces verstoord.


BioHCG Afvalkuur

De BioHCG afvalkuur

Wij bieden een complete afvalkuur aan. Dat houdt in dat je het complete pakket, zoals op de foto, ontvangt. Het pakket bevat het volgende:

  • Gezonde recepten
  • BioHCG Druppels ter ondersteuning
  • Boekje met volledig uitleg
  • Multivitamine tabletten
  • Indien gewenst, gratis online begeleiding
  • Stabilisatiefase
  • Tips om ook slank te blijven


Doormiddel van de juiste voeding ga je de strijd met de kilo's winnen. Voeding is erg belangrijk bij het afvallen. Daarom is dit ook de basis van onze afslankkuur. Omdat afvallen soms best lastig kan zijn hebben wij geprobeerd om een zo makkelijk mogelijk dieet te maken. Het begeleidend boekwerk is zo geschreven dat je precies weet wat je moet doen om tot je gewenste afslankdoel te komen. Elke dag van het dieet is van smorgens tot savonds uitgeschreven met adviezen en recepten.

Tijdens de kuur worden vetten, suikers en koolhydraten, tot op een bepaalde hoogte, vermeden. We spreken daarom ook van een vet-, suiker-, en koolhydraatarm dieet.

We hebben alle informatie over onze afvalkuur beschreven op de pagina 'Wat is BioHCG Original'. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt en wil je meer weten over de kuur? Bekijk dan deze pagina.

Voor wie is de afvalkuur geschikt?

De afvalkuur die wij aanbieden is voor iedereen geschikt. Zowel voor mannen als vrouwen, met veel en weinig overgewicht. De Europese wetgeving laat het helaas niet toe om de verwachtingen op de website te vermelden. Dit mogen we alleen telefonisch, per mail of in onze chat geven.

Mocht je willen weten wat onze afslankkuur voor jouw kan betekenen? Vraag het ons via de genoemde contactmogelijkheden en we komen met een advies op maat!

Advies bij een afvalkuur