Over ons

Bij ons staat jouw gezondheid centraal! We kunnen je online helpen met de Biohcg Original kuur of één van onze voedingssupplementen en in de praktijk staan onze therapeuten klaar om je te helpen met een van onze behandelingen.

Wij willen je helpen met het verbeteren van je gezondheid of het laten verdwijnen en/of verminderen van je klachten. We werken uitsluitend met producten van hoge kwaliteit en geven je eerlijke adviezen.

Al geruime tijd zijn wij werkzaam op het gebied van gezondheid. De Orthokliniek staat voornamelijk bekend om haar BioHCG Original afslankkuur. Na enkele jaren een ander BioHCG merk te hebben verkocht, hebben wij besloten om met een eigen BioHCG lijn te komen. We hebben goed geluisterd naar onze klanten om het resultaat van onze eigen BioHCG te maximaliseren.

Wij zijn dan ook zeer trots op de BioHCG Original. De BioHCG Original wordt nog steeds handmatig geënergetiseerd. Daardoor kunnen we een maximale kwaliteit garanderen. Ook met het begeleidend boekwerk 'Beter in Balans' kunnen wij ons onderscheiden. Een dik boekwerk waar elke HCG dieet-dag volledig in beschreven staat en met alle informatie die je nodig hebt.

Zijn er toch nog vragen of onduidelijkheden? Dan staan onze specialisten altijd voor je klaar.

Veel meer dan alleen BioHCG

Naast BioHCG Original bieden wij tal van andere producten aan. Dit zijn onder andere vitamines, mineralen en andere voedingssupplementen. Wij kiezen er bewust voor om alleen producten aan te bieden die daadwerkelijk iets bijdragen. Wij gaan voor kwaliteit. Mis je een product? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Adresgegevens Google maps locatie

Orthokliniek Ootmarsum

De Mors 31

7631 AH Ootmarsum

Wij zijn te vinden op bovenstaand adres, wil je ons bezoeken of wil je producten komen afhalen? 

Contactgegevens

Je kan ons elke werkdag telefonisch bereiken via 0541-29 55 39 en per mail via info@orthokliniek.com. Wij zijn elke dag geopend vanaf 08.00u tot 16.30u. Om onze beloftes waar te kunnen maken, met betrekking tot bijvoorbeeld de levertijd, worden bestellingen die voor 15.00u binnenkomen dezelfde dag nog verzonden. Is het niet gelukt om voor dit tijdstip te bestellen en wil je het graag de volgende dag ontvangen? Aarzel dan niet om ons even te contacteren.

KvK nummer: 51979497

BTW Nummer: NL.8225.91.479.B01