Plantaardige eiwitshake | Hoog eiwitgehalte » 79% erwten eiwit

Plantaardige eiwitshakeBen je op zoek naar een plantaardige eiwitshake? Probeer Amino-Fit en laat je overtuigen. Amino-Fit is een vegan eiwitshake gemaakt van erwten eiwit. Met een eiwitpercentage van 79% is het één van de betere plantaardige eiwitshakes. Amino-Fit is laag in koolhydraten en vetten en daarom geschikt voor verschillende doeleinden.

Waarom de plantaardige eiwitshake Amino-Fit?

Amino-Fit bevat een vanille- en roomaroma. Deze natuurlijke toevoegingen geven de shake een lichte vanille smaak en een romige ondertoon. De smaak is niet overheersend en hierdoor is het eiwitpoeder ook goed te vermengen met andere ingrediënten (bijvoorbeeld fruit). Of kies voor de smaak aardbei. Lekker zoet!

Eén pot bevat 500 gram plantaardig eiwitpoeder. Met een adviesdosering van 25 gram per portie is één pot al goed voor 20 verschillende shakes. 

Amino-Fit bevat maar liefst 18 aminozuren

Eiwitten leveren ons onder andere verschillende aminozuren. Aminozuren zijn bouwstenen voor het eiwit in onze lichaamscellen. Alle vegan eiwitten zijn uniek en hebben een eigen aminozuren profiel. Amino-Fit bevat 18 verschillende soorten, namelijk;

 • L-Alanine (4043mg)
 • L-Arginine (8181 mg)
 • L-Asparaginezuur (10814mg)
 • L-Cysteïne (940 mg)
 • L-Glutaminezuur (15704 mg)
 • Glycine (3761 mg)
 • L-Histidine (2351 mg) **
 • L-Isoleucine (4420 mg) BCAA **
 • L-Leucine (7711mg) BCAA **
 • L-Lysine (6676 mg) **
 • L-Methionine (1034mg) **
 • L-Fenylalanine (5172mg) **
 • L-Proline (4043 mg)
 • L-Serine (4796 mg)
 • L-Threonine (3573 mg) **
 • L-Thryptofaan (940mg) **
 • L-Tyrosine (3573 mg)
 • L-Valine (4702mg) **

De bovenstaande waardes zijn gebaseerd op 100 gram van het eiwitpoeder. De aminozuren met twee sterren(**) zijn essentiële aminozuren en BCAA = Branched Chain Amino Acids. Zie onderstaande afbeelding voor het gehele etiket.


Etiket plantaardige eiwitshake Amino-Fit


Ook verkrijgbaar in voordelig voordeelpakket

Zoals je hierboven kunt zien is de plantaardige eiwitshake van Amino-Fit ook verkrijgbaar in een voordeelpakket. Je ontvangt dan 2 potten van 500 gram. Je profiteert niet alleen van een korting maar je ontvangt ook onze shakebeker er gratis bij. De shake beker bevat een mengballetje dat zorgt dat de shake goed vermengd wordt. De vegan proteïne poeder lost zo goed op en je hebt snel een lekkere en luchtige shake.

Gebruikersadvies Amino-Fit plantaardige eiwitshake

Je kan het eiwitpoeder op verschillende manieren vermengen zodat je een lekkere en plantaardige eiwitshake krijgt. Het is afhankelijk van je gebruikersdoel wat de beste keuze is.

Gebruik je het bijvoorbeeld in een dieet dan is het beter om het eiwitpoeder te vermengen met water, magere melk of magere yoghurt. Voor sporters zijn deze magere varianten niet persé noodzakelijk. Vegetariërs en veganisten zouden kunnen kiezen voor soja- of amandelmelk.

Wil je het vermengen met yoghurt of kwark? Dan adviseren wij om iets minder dan de geadviseerde 25 gram te gebruiken. Anders kan het voor sommigen een iets te dik geheel worden waardoor het minder prettig te consumeren is.

Meest gestelde vragen omtrent de plantaardige eiwitshake

In ons assortiment plantaardige eiwitshakes vind je het merk Amino-Fit. Amino-Fit is een hoogwaardige eiwitshake, gemaakt van erwteneiwit.

Erwte eiwit is één van de meest hypoallergeenste bronnen. Dit komt doordat het geen zuivel én geen gluten bevat.

De plantaardige eiwitshake Amino-Fit is geschikt voor vegetariërs, veganisten, kracht- en duursporters en je kunt het gebruiken in combinatie met onze afslankkuur.

Simpel gezegd, onze plantaardige eiwitshake is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve bron van eiwitten.

Het grote voordeel van plantaardige eiwitten, zoals de Amino-Fit van erwteneiwit in ons assortiment, is dat ze zeer hypoallergeen zijn. Dit betekent dat ze goed te verdragen zijn en niet voor een opgeblazen gevoel zorgen. Dit ervaart men nog wel eens bij het nemen van reguliere eiwitshakes.

Daarnaast bevat Amino-Fit maar liefst 79 gram kwalitatieve eiwitten per 100 gram!

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten