Supplementen bij vermoeidheid


Supplementen tegen vermoeidheid

Supplementen kunnen ondersteuning bieden bij het gevoel van vermoeidheid. Hieronder lichten we toe welke supplementen hieraan kunnen bijdragen. 

Vitamine B11 (Foliumzuur)

Foliumzuur is een belangrijke voedingsstof die bijdraagt aan het in stand houden van het energieniveau. Deze voedingsstof speelt namelijk een rol in de productie van rode en witte bloedlichaampjes.  Een foliumzuursupplement kan daarom helpen het energieniveau op peil te houden. De werking van Foliumzuur kan worden verstrekt door vitamine B12. Daarom wordt vitamine B12 vaak toegevoegd aan een 

IJzer

IJzer heeft een gunstige invloed op de vorming van rode bloedcellen en hemoglobine. Daarbij helpt het energie vrij te maken uit voeding en helpt heet de energiehuishouding op peil te houden. Deze voedingsstof komt voornamelijk voor in vlees, graan en peulvruchten.  Mensen die een ijzertekort hebben kunnen zich sneller vermoeid voelen en kunnen zich minder goed concentreren. Vooral vegetariërs en veganisten lopen risico op een ijzer tekort. Een IJzer supplement kan hierbij ondersteuning bieden om het energieniveau weer op te krikken. 

Vitamine C

Ook vitamine C is een belangrijke voedingsstof die de energiestofwisseling ondersteund en helpt om het energieniveau op peil te houden.  Vitamine C speelt een belangrijke rol in het versterken van het immuunsysteem. Deze vitamine komt voornamelijk voor in citrusvruchten en verschillende groentesoorten. 


Gerelateerd


Veelgestelde vragen over zwangerschapssupplementen 

Bij vermoeide pijnlijke spieren raden we je aan een magnesium supplement te gebruiken. Magnesium. Magnesium speelt een rol bij het behouden van soepele spieren en draagt bij aan een normale werking van de spieren.

Bij vermoeide benen raden wij aan een magnesiumsupplement te gebruiken. Magnesium speel een rol bij het functioneren van de spieren en kan een bijdrage leveren aan het verminderen van spierkrampen.


Alle zwangerschapssupplementen:


Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten