Rode klaver supplementen

Rode klaver supplementen worden onder meer ingezet bij overgangsverschijnselen. Rode klaver ondersteunt namelijk het overgangsproces*. Ook is het goed voor de bloedcirculatie, bloeddruk en het hart*. Rode klaver draagt tevens bij aan de instandhouding van sterke botten*.


Wat is rode klaver?

Rode klaver is een plant die in veel delen in de wereld groeit. Deze kruidachtige plant bevat veel verschillende isoflavonen. Deze isoflavonen hebben een vergelijkbare werking als het vrouwelijke oestrogeen.

Rode klaver supplementen worden vaak aangevuld met hop en Zilverkaars. Of andersom; zilverkaars en hop supplementen worden aangevuld met rode klaver. Ook van hop en zilverkaars is bekend dat ze overgangsverschijnselen verminderen*.

Bijwerkingen van rode klaver supplementen

Rode klaver is een kruid dat al heel lang en over de hele wereld wordt gebruikt. Ook is er al veel onderzoek gedaan naar deze kuidachtige plant. Er zijn nog nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Bijwerkingen van gebruik van rode klaver supplementen zijn dan ook zeldzaam. Dit geldt ook voor interacties met andere geneesmiddelen.

*Claims in afwachting van Europese toelating.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten