Rode klaver supplementen

Rode klaver supplementen worden onder meer ingezet bij overgangsverschijnselen. Rode klaver ondersteunt namelijk het overgangsproces*. Ook is het goed voor de bloedcirculatie, bloeddruk en het hart*. Rode klaver draagt tevens bij aan de instandhouding van sterke botten*.


Wat is rode klaver?

Rode klaver is een plant die in veel delen in de wereld groeit. Deze kruidachtige plant bevat veel verschillende isoflavonen. Deze isoflavonen hebben een vergelijkbare werking als het vrouwelijke oestrogeen.

Rode klaver supplementen worden vaak aangevuld met hop en Zilverkaars. Of andersom; zilverkaars en hop supplementen worden aangevuld met rode klaver. Ook van hop en zilverkaars is bekend dat ze overgangsverschijnselen verminderen*.

Bijwerkingen van rode klaver supplementen

Rode klaver is een kruid dat al heel lang en over de hele wereld wordt gebruikt. Ook is er al veel onderzoek gedaan naar deze kuidachtige plant. Er zijn nog nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Bijwerkingen van gebruik van rode klaver supplementen zijn dan ook zeldzaam. Dit geldt ook voor interacties met andere geneesmiddelen.

*Claims in afwachting van Europese toelating.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten