Oregano Capsules

Oregano wordt al duizenden jaren gebruikt als conserveer- en desinfectiemiddel. Naast antimicrobiële stoffen zoals carvacrol en thymol bevat oregano ook antioxidanten (rozemarijnzuur, bioflavonoïden en Vitamine E).

Oregano olie wordt ingezet ter ondersteuning van de spijsvertering en de gezondheid. Oregano olie is goed voor:

  • Goed voor de galfunctie*
  • Ondersteuning van de spijsvertering*
  • Draagt bij aan de instandhouding van de normale leverfunctie*
  • Ter ondersteuning van het hart*
  • Ondersteuning van de luchtwegen*

Werkzame stof in Oregano

Wilde oregano olie is verkrijgbaar in capsules en in tabletten. In ons assortiment vind je de oregano capsules van Nutramin, Biotics en Bonusan. De werkzame stof in oregano is carvacrol. Deze stof vinden we vooral in origanum vulgare. Bij het koken wordt een andere oregano gebruikt, namelijk origanum marjolein.

De wilde oregano capsules van Bonusan bevatten 28 mg oregano per softgel. Daarvan is 62% carvacrol. Biotics ADP Oregano bevat 50 mg oregano en daarvan is minimaal 70% carvacrol. Deze capsules (van Biotics) bevatten een gestandaardiseerde emulsie met een vertraagde afgifte. Tot slot bevat ons assortiment Oregano XL van Nutramin. Deze capsules bevatten 125 mg van het oregano extract.

Oregano plant

Oregano is de Latijnse naam voor marjolein. Het wordt daarom ook wel eens wilde marjolein genoemd. Voor de meeste capsules wordt een extract van de oregano plant gebruikt.

Meer informatie over oregano tabletten

Wilde oregano behoort tot de Lamiaceae groep (ofwel lipbloemenfamilie) en vinden we vooral in de mediterrane berggebieden. De wetenschappelijke naam van deze plant is origanum vulgare. Het wordt al duizenden jaren gebruikt voor verschillende doeleinden. Zo gebruikten de oude Egyptenaren het voornamelijk om voeding mee te conserveren. Maar ook om wonden mee te reinigen. We zien de laatste jaren steeds meer verschillende soorten kruiden in diverse voedingssupplementen. Deze kruidengeneeskunde wordt ook wel fytotherapie genoemd. Enkele voorbeelden hiervan zijn Mariadistel, Rhodiola Rosea en Ashwagandha.

Voor al deze kruiden capsules geldt dat er nog volop onderzoek naar wordt gedaan. Mede hierdoor mogen we nauwelijks vermelden waar bijvoorbeeld oregano capsules bij kunnen helpen. Dit staat de Europese regelgeving niet toe. Pas bij bewezen effectiviteit mogen we vermelden waar een kruid bij kan helpen. Wil je toch meer informatie over de toepasbaarheid van diverse capsules? Neem dan contact met ons op.

Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating:

  • Goed voor de galfunctie*
  • Ondersteuning van de spijsvertering*
  • Draagt bij aan de instandhouding van de normale leverfunctie*
  • Ter ondersteuning van het hart*
  • Ondersteuning van de luchtwegen*

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten