Knoflook supplementen

Knoflook kennen we vooral uit de keuken. Het wordt al jarenlang en over de hele wereld gebruikt in veel verschillende gerechten. Het is gerelateerd aan bieslook, ui en prei. Knoflook vinden we echter ook terug in supplementen.

Knoflook, ook wel Allium sativum of garlic genoemd, is namelijk rijk aan unieke zwavelhoudende verbindingen. Alliine is hiervan de belangrijkste. Deze zwavelhoudende verbindingen worden door het lichaam omgezet in gunstige metabolieten. De bekendste zijn S-allylcysteïne (SAC) en S-allyl mercaptocysteïne (SMAC).


Fermentatie van knoflook

De omzetting in het lichaam kan ook buiten het lichaam plaats vinden door het te fermenteren. Hierdoor krijgt het knoflook een donkere zwarte kleur. Het wordt daarom ook wel eens zwarte knoflook genoemd. Tijdens het fermentatieproces ontstaan de gunstige metabolieten die je onder andere vindt in de knoflook capsules.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten