Cranberry voor je blaas 

Veel mensen gebruiken cranberrysap of cranberry pillen ter verbetering van hun blaas. Er wordt momenteel nog volop onderzoek gedaan naar de effectiviteit van cranberry pillen in combinatie met de gezondheid van de blaas en blaasontsteking.

Cranberry ondersteunt het natuurlijke afweersysteem in de blaas en houdt de blaas schoon*.

Bekijk hieronder ons divers aanbod cranberry tabletten.

Zijn cranberries effectief?

Verschillende onderzoeken laten zien dat cranberries bijdragen aan de gezondheid van de blaas. Uit een onderzoek in 2016, door het American Journal of Clinical Nutrition, is gebleken dat het gebruik van 240 ml cranberry per dag het aantal blaasontstekingen bij vrouwen met bijna 40% vermindert. Cranberries worden ook wel Superfoods genoemd.

Bepaalde stoffen (proanthocyanidinen) in cranberries kunnen ervoor zorgen dat de bacteriën minder goed aan de blaaswand hechten. De voorlopig toegestane claims zijn: ondersteunt het natuurlijke afweersysteem in de blaas en houdt de blaas schoon*.

Met vitamine C

Cranberries bevatten van nature vitamine C en sommige cranberry supplementen zijn nog eens extra aangevuld met deze vitamine. Vitamine C staat bekend als weerstand vitamine. Het versterkt het immuunsysteem en verhoogt daarmee de weerstand. De toevoeging van extra vitamine C aan een cranberry formule maakt het een compleet supplement.

De blaas

De blaas is een belangrijk orgaan in ons lichaam. Het is eigenlijk een soort opvangruimte voor urine. Zouden we geen blaas hebben dan moeten we meerdere keren per minuut naar de toilet. Vanuit de nieren krijgt de blaas de urine. Druppel voor druppel wordt het doorgegeven. Uiteindelijk verlaat de urine ons lichaam via de urinebuis. De urinebuis is bij vrouwen korter dan bij mannen. Hierdoor maakt een vrouwenblaas makkelijker contact met de buitenwereld dan mannen. Dit is één van de redenen waarom vrouwen vaker last hebben van een blaasontsteking.

*Voorlopig toegestane claims.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten