Afvalprogramma | Compleet met tips, uitleg & recepten

Ben je op zoek naar een afvalprogramma waarbij je op een gezonde wijze kunt werken aan je figuur en waarbij je veel kennis opdoet omtrent voeding? Kennis die je na het afvalprogramma gemakkelijk toe kunt passen op je levensstijl en voedingspatroon? Dan is het BioHCG Original afvalprogramma wellicht wel wat voor jou!

Dit afvalprogramma wordt ook wel eens een stofwisselingskuur genoemd en bestaat uit twee delen; een energiebeperkt dieet en BioHCG Original ampullen. Je hoeft zelf niet op onderzoek uit wat je nou wel of niet mag eten én je staat ook geen urenlang meer in de keuken te kokkerellen. Elke dag van het afvalprogramma is tot in de puntjes voor je uitgewerkt, het enige wat je hoeft te doen is de richtlijnen volgen.

Verschillende tijdsbestekken voor elk doel

Omdat iedereen verschillend is, heeft iedereen andere doelen. Misschien wil je veel afvallen en je hele leef- en eetpatroon omgooien, misschien wil je slechts iets afslanken voor de zomerperiode. Wij bieden niet iedereen hetzelfde afvalprogramma aan maar laten mensen zelf kiezen uit 12, 24, 36 of 48 dagen.

Zo kan je zelf, afhankelijk van je persoonlijke doelen, het tijdsbestek kiezen dat bij jou past. Daar moeten we wel bij vertellen dat wij onze klanten aanraden om minstens 24 dagen het afvalprogramma te volgen. Dit in verband met de verschillende fasen die je doorloopt tijdens het programma. Hierover vind je hieronder meer informatie.

Afvallen in 3 fases

Ons afvalprogramma bestaat uit 3 verschillende fases en is geschikt voor mannen en vrouwen. Op deze manier val je niet terug in oude gewoonten en blijf je het gewicht dat je verloren bent kwijt. Het programma is opgedeeld in de volgende fases:

  • Fase 1: Beter bekend als de afslankfase. Gedurende deze fase volg je het op maat geschreven dieet en begin je elke ochtend de dag met enkele BioHCG Original druppels uit de ampullen.
  • Fase 2: De volgende fase is de stabilisatiefase. Sinds je het voor enige tijd met minder calorieën dan normaal hebt gedaan is je lichaam hier een soort van aan gewend geraakt. In de stabilisatiefase wordt het aantal calorieën langzaam verhoogd. Ook in deze fase is gewichtsverlies nog mogelijk.
  • Fase 3: Als laatste is er dan nog de levensfase. We zijn langzaam teruggegaan naar een hoger calorieënaantal. Doordat je veel kennis opgedaan hebt tijdens het dieet zal je niet alleen betere en gezondere keuzes maken, je zit ook lekkerder in je vel. 

Door ons afvalprogramma op te delen in verschillende fases is het voor veel mensen een stuk makkelijker om het verloren gewicht kwijt te blijven. Lees gerust de reviews van meer dan 375 tevreden klanten, onderaan deze pagina.

Begin de dag met een BioHCG Original ampul

Elke ochtend gedurende het afvalprogramma begin je de dag met één van de ampullen uit je BioHCG Original. Deze ampullen zijn gevuld met een vloeistof die onder andere bestaat uit L-Carnitine, citroenzuur en gedestilleerd water.

De vloeistof zorgt ervoor dat je hongergevoel onderdrukt wordt door het kalmeren van de hypothalamus, welke deze signalen afgeeft. Hongergevoel is namelijk één van de grootste oorzaken dat mensen hun dieet niet vol kunnen houden en terugvallen op hun oude gewoonten. De BioHCG Original voorkomt dit dus.

Gezonde & lekkere voeding met het Beter in Balans-dieet

Beter in Balans-dieet

De echte kracht van ons afvalprogramma schuilt zich in het Beter in Balans-dieet. Door dit dieet te volgen zal je leren om je eetpatroon aan te passen. Gedurende de door jou gekozen periode zal je met name het aantal koolhydraten en vetten sterk gaan verlagen. Dit zal resulteren in energiebeperkte maaltijden, waardoor je afvalt.

Het grote voordeel van Beter in Balans boven andere diëten is dat je veel kennis op zult doen gedurende het afvalprogramma. Je leert om porties in te schatten en welke voedingsproducten je zoal beter kunt laten staan en waar je juist meer van zou moeten eten.

Door erg bewust bezig te zijn met je voeding zal je veel kennis opdoen tijdens het afvalprogramma. De reden dat wij onze klanten minimaal 24 dagen aanraden is omdat 12 dagen eigenlijk net tekort is om jezelf een gewoonte aan te leren. Volg je het minimaal 24 dagen, dan zit het veel meer in je systeem en zal je uit automatisme bewuster met je voeding omgaan. Het welbekende jojo-effect (terugvallen op vroegere gewoonten en/of weer aankomen) voorkom je hiermee enorm!

Daarbij kunnen voedingssupplementen je enorm helpen, bijvoorbeeld een maaltijdvervanger in de vorm van een plantaardige eiwitshake van erwten eiwit. Lekker, makkelijk én gezond! Wat wil je nog meer?


Meest gestelde vragen omtrent het afvalprogramma

Ons afvalprogramma duurt standaard 24 dagen. Deze is, afhankelijk van je afslankdoel, te verlengen of in te korten.

In ons assortiment vind je het afvalprogramma voor 12, 24, 36 en 48 dagen. Ook hebben we voordeelpakketten waarbij je andere supplementen tegen korting kunt bijbestellen, zoals een eiwitshake.

De standaard kuur duurt 24 dagen (de afslankfase). Je kan ook kiezen voor 12, 36 of 48 dagen. Dit is afhankelijk van je afslankdoel. Na de afslankdagen volgt nog een stabilisatiefase van 3 weken.

Ons afvalprogramma bestaat uit drie fases: de afslankfase, de stabiliteitsfase en de levensfase. Het programma is op deze manier ingericht, zodat de kans op het jojo-effect (weer aankomen na het afvalprogramma) zo klein mogelijk is.

1. De eerste dagen zijn de afslankdagen. In deze fase staat het afslanken centraal. Aan de hand van het begeleidend boekwerk 'Beter in Balans' ga je door de dagen heen. Je eet koolhydraat- en vetarm.

2. Na de afslankdagen volgt de stabilisatiefase. In deze fase gaan we stabiliseren. Elke dag mag je weer iets meer. Zo kan je lichaam wennen aan het nieuwe gewicht.

3. Tot slot volgt de levensfase. In deze fase moet je het weer zelf gaan doen. Door alle tips die je ontvangt uit het begeleidende boekwerk zal dit je een stuk gemakkelijker afgaan dan voorheen.

Gedurende het afvalprogramma staan er orthomoleculaire & natuurgeneeskundige therapeuten en een voedingsdeskundige voor je klaar om al vragen omtrent voeding, supplementen of het dieet zelf te beantwoorden.

Daarnaast beschik je uiteraard over een begeleidend boekwerk met daarin tips, veel bruikbare informatie en 24 verschillende, gezonde recepten die makkelijk te bereiden zijn.

In het kader van de Europese regelgeving mogen wij helaas geen verwachtingen vermelden op onze website. Dit mogen wij wel telefonisch, per mail of in de chat toelichten.

Neem gerust contact met ons op of bekijk de onafhankelijk reviews via Trustpilot (Score 9.2 uit 569+ reviews).

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten