Teunisbloem capsules

Teunisbloem capsulesBen je op zoek naar Teunisbloem capsules? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten met diverse eigenschappen. Voor iedereen een geschikte teunisbloem capsule.

Ons assortiment met Teunisbloem capsules bestaat uit vier verschillende soorten van drie verschillende merken. Deze vier producten verschillen allemaal iets van elkaar. Onder de producten vind je een korte samenvatting. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar het desbetreffende product.

NOW Teunisbloemolie

Teunisbloemolie van NOW bevat 500 mg per capsule (koudgeperst). Om de gunstige effecten te verkrijgen dien je dagelijks 1500 mg Teunisbloemolie te gebruiken. Dit is dan ook gelijk de dagdosering van dit product.

NOW Teunisbloemolie Extra Sterk

Zoals de naam van dit product het al zegt, zijn dit hoog gedoseerde Teunisbloem capsules. Per capsule bevat NOW Teunisbloemolie Extra Sterk maar liefst 1300 mg Teunisbloemolie.

Bonusan Prim-Omega

Bonusan Prim-Omega (grootverpakking, 120 capsules) bevat naast Teunisbloemolie ook nog eens visolie, borageolie en natuurlijke vitamine E. Dit product heeft een goede verhouding tussen de Omega 3 en Omega 6 vetzuren.

Vitals Teunisbloemolie

De Teunisbloemolie van Vitals (koudgeperst) is afkomstig van biologisch geteelde teunisbloemzaden. Bij de productie wordt rekening gehouden met mens, dier en het milieu.

Koud geperste Teunisbloem

De meeste Teunisbloem capsules bevatten olie die koudgeperst is. Dit houdt in dat de zaden op kamertemperatuur geperst worden. De zaden gaan door een oliepers en de olie wordt er als het ware uitgeperst. Deze methode kost weliswaar meer tijd dan wanneer je hitte gaat gebruiken. Maar hierdoor blijven de effectieve bestandsdelen het beste behouden.

Waar is Teunisbloemolie goed voor?

Teunisbloemolie is rijk aan Gammalinoleenzuur (GLA). Dit is een Omega 6 vetzuur. Teunisbloemolie wordt veelal gebruikt ter ondersteuning van een normale menstruatiecyclus*. Daarnaast wordt het ook gebruikt voor de verzorging van de huid van binnenuit*.

Voor veel kruiden uit de fytotherapie geldt dat ze nog onderzocht worden voordat ze een bepaalde claim mogen dragen. Vandaar dat veel gezondheidsclaims nog in afwachting zijn van de goedkeuring door de EFSA. Tot die tijd mogen ze getoond worden. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor Rhodiola en Pau d'Arco thee capsules.

* Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de EFSA

Meest gestelde vragen over Teunisbloem capsules

Teunisbloemolie wordt vaak gebruikt ter verlichting van verschillende menstruatie kwaaltjes en voor de verzorging van de huid van binnenuit. Maar er zijn meer (mogelijke) doeleinden van Teunisbloemolie. Echter is hier nog onvoldoende bewijs voor.

Koudgeperste Teunisbloemolie is vaak de beste. Door deze manier van persen blijven de effectieve bestandsdelen het beste behouden. In ons assortiment vind je diverse koud geperste Teunisbloemolie capsules.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten