Online afvalprogramma

Je hoeft voor ons BioHCG Original dieet de deur niet uit. Bestel ons effectieve afvalprogramma eenvoudig online. Op de pagina ‘Wat is Biohcg Original’ vind je snel alle informatie die je moet weten over ons online afvalprogramma.

Online afvalprogramma bestellen

Wat is BioHCG?

BioHCG Original is een afslankkuur met ampullen waarbij gezonde voeding centraal staat. Bij het dieet hoort een compleet voedingsschema. Zo weet je elke dag wat je moet eten. De recepten staan volledig uitgeschreven in het boekwerk Beter in Balans, wat je bij ons online afvalprogramma ontvangt.

Met de bijgevoegde boodschappenlijstjes weet je precies welke producten je in huis moet halen. Dat zijn allemaal verse producten. Bewerkte producten, zakjes en pakjes en suiker zijn er tijdens het dieet natuurlijk niet bij.

Het eetschema dat je helpt om af te vallen, bestaat uit ontbijt, lunch en avondeten en drie tussendoortjes per dag. De producten die je nuttigt, zijn vet- en koolhydraatarm. Hou je je hier strikt aan dan sluit je onze kuur met een positief resultaat af. En dat betekent voor jou minder kilo’s op de weegschaal.

Caloriearm dieet

Met ons BioHCG dieet eet je drie weken lang bijna geen koolhydraten en weinig vetten. We verlagen de calorie inname en dat vertaalt zich al snel in gewichtsverlies.

Eiwitten worden wel volop gebruikt in het online afvalprogramma. Dat is goed voor de vetverbranding en je spieren. 

Voor wie is BioHCG?

Onze BioHCG kuur is zowel geschikt voor vrouwen als voor mannen. Veel mensen vinden het fijn dat ze ons afvalprogramma online kunnen bestellen. Je kan het dieet namelijk makkelijk zelf thuis volgen. Alles wat je moet weten, staat in het boekwerkje. Je hoeft niet naar een kliniek en je hoeft je niet te laten wegen. Heb je toch nog vragen dan staan onze specialisten altijd voor je klaar om die te beantwoorden.

Wil je afvallen in de overgang? Ook vrouwen die in de overgang zijn kunnen middels BioHCG Original afvallen ondanks dat het soms wel wat moeilijker is.

De BioHCG Original afvalkuur kan ook worden gevolgd door vegetariërs. In ons boekwerkje zijn enkele vegetarische recepten opgenomen en wordt informatie gegeven over toegestane vleesvervangers. Onze plantaardige eiwitshake Amino-Fit raden we aan als vervanger voor vlees, vis of kip. Zo krijgt je genoeg eiwitten binnen. Eet daarbij wel voldoende groente.

Goed resultaat

Het standaard online afvalprogramma duurt 24 dagen en wordt ook wel het 3 weken dieet genoemd. Is de kuur goed bevallen en wil je nog wat extra kilo’s kwijt dan kun je een vervolgkuur doen. Naast het BioHCG dieet bieden we in onze webshop enkele fatburners aan. Deze kunnen ook goed worden gebruikt om na de afvalkuur gewicht te behouden. De fatburners bevatten onder andere groene thee extract dat helpt om op gewicht te blijven* en ondersteunt de vetstofwisseling*.

Stabiliseren

Na de dieetdagen is het tijd voor de stabilisatiefase. Deze fase zorgt ervoor dat je lichaam kan wennen aan je nieuwe gewicht. Langzaam worden producten toegevoegd aan je dieet. Met elke dag een beetje meer calorieën.

Het doel van deze fase is dat je het na afloop weer helemaal zelf kunt doen. Je hebt veel kennis opgedaan over voeding, recepten en leefstijl en weet wat je wel en niet moet doen om je gewenste gewicht vast te houden. Door de juiste keuzes te maken, ga je voortaan slanker door het leven.

Ons online afvalprogramma is prima thuis te volgen. In ons boekwerk Beter in Balans vind je heel veel informatie. En ook tips en 24 lekkere recepten die makkelijk te bereiden zijn. Voor vragen of persoonlijk advies kun je altijd bij ons terecht. Ook voor wat extra ondersteuning of vragen over de te verwachten resultaten zijn wij telefonisch (0541-29 55 39) en per mail (info@orthokliniek.com) te bereiken. Of stel je vraag in de chat. Onze online coachen zijn snel beschikbaar voor een kundig advies.

Orthokliniek.com ondersteunt al meer dan 15 jaar met BioHCG Original vrouwen en mannen die gewicht willen verliezen. In al die jaren is er veel ervaring opgedaan en is er veel kennis aanwezig om mensen te begeleiden die een start willen maken met het volgen van een ander eet- en leefpatroon. 

Ik wil afvallen

Voel je wel wat voor ons online afval- en leefstijlprogramma? Bestellen van onze afslankproducten gaat gemakkelijk online. We verzenden dan gratis en snel je BioHCG kuur. Wacht niet langer, volg ons afslankdieet en ga aan de slag met het bereiken van je streefgewicht.

Je complete online afslankpakket bevat:

·         BioHCG Original ampullen (24 bij de 24-daagse kuur)

·         Multivitamine strips (4x15 multivitaminen bij de 24-daagse kuur)

·         Pipetten (om de BioHCG Original uit de ampullen te halen)

·         Het Beter in Balans-boekwerk met veel informatie

·         Op maat geschreven recepten

Druk op onderstaand product om snel jouw bestelling te plaatsen.

Onze 24-daagse BioHCG Original kuur kan worden aangevuld met de vegan eiwitshake Amino-Fit, PEM Cooking Spray of appelazijn capsules. De PEM Spray is een goede vervanger van bakboter en olie.

Of kies het BioHCG Original totaalpakket met naast het bovenstaande als extra NTM Fytoslim, Lipidplex Vetblokker, PEM Cooking Spray, Amino-Fit plantaardige eiwitshake (vanille of aardbei) en Herbamare kruiden. Tijdens en na de stabilisatiefase en de afslankkuur is ons stabilisatiepakket met drie hulpmiddelen (NTM Fytoslim, Amino-Fit eiwitshake en Lipidplex Vetblokker) een aanrader. 

*Claims in afwachting van Europese toelating

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten