Sips of Grace natuurlijke smaakwaters

Met Sips of Grace heb je natuurlijke smaakmakers voor water met vele voordelen voor je lichaam en geest. Het stimuleert je beter om 1,5 tot 2 liter water te drinken. Met verschillende smaken zijn de natuurlijke smaakmakers voor het water in veel gevallen te combineren. Zo is het niet alleen erg gezond maar ook nog eens erg lekker. Natuurlijk zijn de producten van Sips of Grace ook ideaal om te gebruiken tijdens het sporten zodat je goed hydrateerd. Kortom, de natuurlijke smaakmakers van het merk Sips of Grace kun je in veel situaties gebruiken en stimuleert om meer water te drinken.

Sips of Grace

Afvallen met Sips of Grace

Met water kun je het afvallen stimuleren. Zo adviseren wij ook voor de BioHCG kuur om twee liter water per dag te drinken dat erg belangrijk is voor het afvoeren van afvalstoffen. Echter hebben veel mensen moeite om veel water te drinken aangezien het ‘saai’ en smakeloos is. De smaakmakers van Sips of Grace bieden dan uitkomst om toch gemakkelijker aan twee liter water te komen. Maak een kan met water voor iedereen of pak een glas water voor jezelf, voeg ijsklontjes toe om het water te koelen en voeg de kruiden van Sips of Grace toe. Laat de smaak, net zoals thee, erin trekken en geniet van het water! Zo is het water drinken tijdens het afvallen gemakkelijker, gezonder en lekkerder.

 

Ons aanbod Sips of Grace producten

We hebben een divers assortiment producten van Sips of Grace voor zowel de beginner als de mensen die al bekend zijn met het merk. Bij ons kun je Sips of Grace al vanaf €0,99,- per stuk kopen om het water met de natuurlijke smaakmakers te proberen. Graag alle smaken van Sips of Grace proberen? Neem dan de Experience Box met twee zogeheten Sips van alle smaakmakers. Al bekend met de smaken van Sips of Grace en graag de komende tijd meer water drinken met natuurlijke smaakmakers? Maak dan een keuze uit een sleeve (tien Sips) die verkrijgbaar zijn in de volgende smaken:

  • Framboos – Rozenblaadjes
  • Munt – Citroen
  • Citroen – Kaneel
  • Steranijs – Zoethout
  • Gember – Citroengras
  • Detox variant

Geen voorkeur voor een smaak of graag Sips of Grace cadeau doen? Ga dan voor de kant-en-klare Luxe box met 18 Sips, 2 coasters, 2 roeders en een smaakkaart.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten