Sips of Grace natuurlijke smaakwaters

Met Sips of Grace heb je natuurlijke smaakmakers voor water met vele voordelen voor je lichaam en geest. Het stimuleert je beter om 1,5 tot 2 liter water te drinken. Met verschillende smaken zijn de natuurlijke smaakmakers voor het water in veel gevallen te combineren. Zo is het niet alleen erg gezond maar ook nog eens erg lekker. Natuurlijk zijn de producten van Sips of Grace ook ideaal om te gebruiken tijdens het sporten zodat je goed hydrateerd. Kortom, de natuurlijke smaakmakers van het merk Sips of Grace kun je in veel situaties gebruiken en stimuleert om meer water te drinken.

Sips of Grace

Afvallen met Sips of Grace

Met water kun je het afvallen stimuleren. Zo adviseren wij ook voor de BioHCG kuur om twee liter water per dag te drinken dat erg belangrijk is voor het afvoeren van afvalstoffen. Echter hebben veel mensen moeite om veel water te drinken aangezien het ‘saai’ en smakeloos is. De smaakmakers van Sips of Grace bieden dan uitkomst om toch gemakkelijker aan twee liter water te komen. Maak een kan met water voor iedereen of pak een glas water voor jezelf, voeg ijsklontjes toe om het water te koelen en voeg de kruiden van Sips of Grace toe. Laat de smaak, net zoals thee, erin trekken en geniet van het water! Zo is het water drinken tijdens het afvallen gemakkelijker, gezonder en lekkerder.

 

Ons aanbod Sips of Grace producten

We hebben een divers assortiment producten van Sips of Grace voor zowel de beginner als de mensen die al bekend zijn met het merk. Bij ons kun je Sips of Grace al vanaf €0,99,- per stuk kopen om het water met de natuurlijke smaakmakers te proberen. Graag alle smaken van Sips of Grace proberen? Neem dan de Experience Box met twee zogeheten Sips van alle smaakmakers. Al bekend met de smaken van Sips of Grace en graag de komende tijd meer water drinken met natuurlijke smaakmakers? Maak dan een keuze uit een sleeve (tien Sips) die verkrijgbaar zijn in de volgende smaken:

  • Framboos – Rozenblaadjes
  • Munt – Citroen
  • Citroen – Kaneel
  • Steranijs – Zoethout
  • Gember – Citroengras
  • Detox variant

Geen voorkeur voor een smaak of graag Sips of Grace cadeau doen? Ga dan voor de kant-en-klare Luxe box met 18 Sips, 2 coasters, 2 roeders en een smaakkaart.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten