Sips of Grace

Water drinken en afvallen gaan samen. Ook tijdens de BioHCG Original kuur adviseren wij om 2 liter water per dag te drinken. Dit is onder andere belangrijk voor het afvoeren van de afvalstoffen die vrij komen. Veel mensen hebben moeite om voldoende te drinken. Dat komt vaak omdat water toch een beetje saai en smaakloos is. 

De Sips of Grace zijn smaakmakers voor je water. Ze zijn verkrijgbaar in de smaken: Framboos - Rozenblaadjes, Munt - Citroen, Citroen - Kaneel, Steranijs - Zoethout, Gember - Citroengras en een Detox variant. Je kunt ook kiezen voor de Experience Box met 12 doosjes met 2 x 6 verschillende smaken.

De Sips of Grace zijn kruiden en zitten in een doorzichtig zakje. Doe het zakje in een glas water of flesje en laat het even trekken. Je kan zelf kiezen hoe sterk je de smaak wil. Dit maakt water drinken leuker, gezonder en lekkerder!


Extra informatie

Met gebruik van de Sips of Grace steun je het goede doel. Bij aankoop van de experience box gaat er één euro naar het goede doel. Momenteel is het goede doel 'Stop Darmkanker'. Sips of Grace richt zich niet op één doel maar zal meerdere goede doelen steunen.

Tip: Op warme dagen is het extra lekker op een glas Sips of Grace met Spa Rood of ander bruisendwater te maken. Doe er een paar ijsblokjes bij en je hebt een heerlijke verfrissend drankje.

Smaken Sips of Grace

Op een gezonde manier water drinken

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten