Sips of Grace

Water drinken en afvallen gaan samen. Ook tijdens de BioHCG Original kuur adviseren wij om 2 liter water per dag te drinken. Dit is onder andere belangrijk voor het afvoeren van de afvalstoffen die vrij komen. Veel mensen hebben moeite om voldoende te drinken. Dat komt vaak omdat water toch een beetje saai en smaakloos is. 

De Sips of Grace zijn smaakmakers voor je water. Ze zijn verkrijgbaar in de smaken: Framboos - Rozenblaadjes, Munt - Citroen, Citroen - Kaneel, Steranijs - Zoethout, Gember - Citroengras en een Detox variant. Je kunt ook kiezen voor de Experience Box met 12 doosjes met 2 x 6 verschillende smaken.

De Sips of Grace zijn kruiden en zitten in een doorzichtig zakje. Doe het zakje in een glas water of flesje en laat het even trekken. Je kan zelf kiezen hoe sterk je de smaak wil. Dit maakt water drinken leuker, gezonder en lekkerder!


Extra informatie

Met gebruik van de Sips of Grace steun je het goede doel. Bij aankoop van de experience box gaat er één euro naar het goede doel. Momenteel is het goede doel 'Stop Darmkanker'. Sips of Grace richt zich niet op één doel maar zal meerdere goede doelen steunen.

Tip: Op warme dagen is het extra lekker op een glas Sips of Grace met Spa Rood of ander bruisendwater te maken. Doe er een paar ijsblokjes bij en je hebt een heerlijke verfrissend drankje.

Smaken Sips of Grace

Op een gezonde manier water drinken

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten