Wat is de beste multivitamine voor jou?

Wat voor jou misschien de beste multivitamine is, hoeft voor een ander niet de beste te zijn. Ieder mens is uniek en daarom is het lastig om één product aan te wijzen als de beste. Je kunt je vast voorstellen dat een ouder iemand een totaal andere vitamine- en mineralenbehoefte heeft dan een kind die nog volop in de groei is. In ons assortiment bieden we dan ook multivitamines aan met specifieke doeleinden en voor de verschillende fases in je leven.

De beste Multivitamine per toepassingsgebied

Naast een algemene multivitamine bieden we verschillende multivitamines aan die zich specifiek richten op bepaalde toepassingsgebieden of geschikt zijn tijdens bepaalde fases in je leven. We benoemen hieronder 3 voorbeelden. Wil je meer informatie over de andere multivitamines? Klik dan op één van bovenstaande multivitamines.

NTM Multi Balance

NTM Multi Balance is één van de betere algemene multivitamines uit ons assortiment. Het is een multivitamine met een brede samenstelling. NTM Multi Balance leveren wij in ons eigen label. Het advies gebruik is 1 maal daags 1 tablet. Eén pot bevat 75 tabletten en daarmee kun je ruim 2,5 maand je vitamines en mineralen aanvullen.

Vitals Elke Dag Junior

Vitals Elke Dag Junior richt zich op de kinderen onder ons. Deze multivitamine heeft een natuurlijke bosvruchtensmaak en zijn geperst in een olifantenvorm. Vitals Elke Dag Junior is goed opneembaar en bevat alle hoogwaardige vitamines en mineralen. Alleen dan aangepast voor de behoefte die kinderen hebben.

Immunocare van Nutramin

Immunocare van Nutramin is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van het immuunssysteem. Van ijzer, koper, seleen, vitamine A, B5, C en D is bewezen dat het bijdraagt aan de ondersteuning en normale werking van het immuunsysteem. Eén pot Immunocare bevat 90 tabletten en met een adviesdosering van 1 per dag, is het goed van 3 maanden immuunsysteemondersteuning.

Wanneer moet je een multivitamine gebruiken?

Wij halen veel vitamines en mineralen uit voeding. De kwaliteit van voeding is de laatste jaren sterk achteruit gegaan. Dit komt enerzijds door het gebruik van bestrijdingsmiddelen en landbouwmethoden en anderzijds door de manier van produceren. Het moet tegenwoordig zo snel en goedkoop mogelijk groeien en dat gaat ten koste van de kwaliteit. Ook onze manier van eten (kant-en klaar, fastfood) zorgt er voor dat we niet altijd voldoende vitamines en mineralen binnen krijgen.

Een goede multivitamine is daarom in veel gevallen aan te bevelen. Maar dat geldt bijvoorbeeld ook voor visolie (bekijk hier ons assortiment voor de beste visolie) . Wil je weten wat voor jouw de beste multivitamine is? Bekijk de producten of vraag het ons!