De beste multivitamine per toepassingsgebied

Naast een algemene multivitamine bieden we verschillende multivitamines aan die zich specifiek richten op bepaalde toepassingsgebieden, multivitamines voor vrouwen of mannen en/of geschikt zijn tijdens bepaalde fases in je leven. We benoemen hieronder enkele voorbeelden. Wil je meer informatie over de andere multivitamines? Klik dan op één van bovenstaande multivitamines.

Bio Multi Plus Biotics

Bio Multi Plus van Biotics is één van de betere algemene multivitamines in ons assortiment. Het is een multivitamine met een brede samenstelling. Bio Multi Plus is ons meeste verkochte algemene vitamine. Het advies gebruik is 1 maal daags 1 tablet en bij intensief gebruik wordt er gedurende 30 dagen 3 maal daags 2 tabletten geadviseerd. Eén pot bevat 90 tabletten en daarmee kun je 3 maanden je vitamines en mineralen aanvullen. Ook vind je in ons assortiment een grootverpakking met 180 tabletten.

Vitals Elke Dag 50+

Zoals de naam van het product al verklapt is Vitals Elke dag 50+ speciaal gericht op de 50-plusser. Dit is één van de beste multivitamines voor deze groep. Bij een 50-plusser neemt de behoefte aan ijzer en koper af. Daarom bevat deze multivitamine deze mineralen ook niet. Vitals Elke Dag 50+ bevat wel extra K2 wat een rol speelt bij het behoud van sterke botten en extra vitamine D voor een goede weerstand, spierfunctie, botten en celdeling. Zo heeft de 50-plusser ook behoefte aan extra vitamine B12 en foliumzuur. Dit ter ondersteuning van het geheugen.

Vitals Elke Dag Junior

Vitals Elke Dag Junior richt zich op de kinderen onder ons. Deze multivitamine heeft een natuurlijke bosvruchtensmaak en de kauwtabletten zijn geperst in een olifantenvorm. Vitals Elke Dag Junior is goed opneembaar en bevat alle hoogwaardige vitamines en mineralen. Alleen dan aangepast voor de behoefte die kinderen hebben.

Weerstand Formule

Wil je een verhoogde weerstand? Dan adviseren wij het gebruik van Vitortho Weerstand formule. Deze multivitamine bevat diverse vitamines en mineralen die een positieve invloed hebben op het immuunsysteem. Ook bevat Weerstand formule onder andere zink die de lichaamscellen beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Immunocare van Nutramin

Immunocare van Nutramin is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van het immuunssysteem. Van ijzer, koper, seleen, vitamine A, B5, C en D is bewezen dat het bijdraagt aan de ondersteuning en normale werking van het immuunsysteem. Eén pot Immunocare bevat 90 tabletten en met een adviesdosering van 1 per dag, is het goed van 3 maanden immuunsysteemondersteuning.

Wanneer moet je een multivitamine gebruiken?

Wij halen veel vitamines en mineralen uit voeding. De kwaliteit van voeding is de laatste jaren sterk achteruit gegaan. Dit komt enerzijds door het gebruik van bestrijdingsmiddelen en landbouwmethoden en anderzijds door de manier van produceren. Het moet tegenwoordig zo snel en goedkoop mogelijk groeien en dat gaat ten koste van de kwaliteit. Ook onze manier van eten (kant-en klaar, fastfood) zorgt er voor dat we niet altijd voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgen.

Een goede multivitamine is daarom in veel gevallen aan te bevelen. Maar dat geldt bijvoorbeeld ook voor visolie (bekijk hier ons assortiment voor de beste visolie). Wil je weten wat voor jouw de beste multivitamine is? Bekijk de producten of vraag het ons! 

Veelgestelde vragen omtrent de beste multivitamines

Het is lastig om één multivitamine aan te wijzen als de beste. Een ouder iemand heeft namelijk een andere vitaminebehoefte dan een kind dat nog in de groei is.

Ons assortiment bestaat dan ook uit multivitamines die speciaal gericht zijn op verschillende fases in je leven of voor specifieke doeleinden. Zo bestaan er multivitamines speciaal voor 50+ers, kinderen, voor een verhoogde weerstand, vrouwen en ga zo maar door.

Een goed en gezond eetpatroon is het belangrijkste. Schiet je daarin te kort dan kan een multivitamine preparaat uitkomst bieden. Wanneer de bekende 'R' in de maand zit of wanneer je behoefte hebt aan extra ondersteuning voor bepaalde doeleinden dan is een extra suppletie zeker aan te bevelen.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten