Veganistische eiwitten | Amino-Fit

Er is steeds meer en meer vraag naar veganistische eiwitten. Mensen worden zich namelijk steeds bewuster van de (grote) gevolgen van hun voedingspatroon op het milieu en proberen hier wijzigingen in aan te brengen. De één wordt veganist, de ander vegetarisch, weer een ander beperkt het vlees eten tot slechts 2x in de week. Het enige ‘nadeel’ wat een dergelijk voedingspatroon met zich meebrengt is dat het een stuk lastiger is om je dagelijkse hoeveelheid eiwitten binnen te krijgen. En als je sport, om wat voor reden dan ook, heb je simpelweg eiwitten nodig. De veganistische eiwitten biedt dan uitkomst!

Eiwitten uit andere bronnen halen

Wat nou precies de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid eiwitten is varieert heel erg. Als je veel krachttraining doet heb je meer nodig dan iemand die zo af en toe een keer hardloopt. Maar als je veganistisch bent kan je de eiwitten niet halen uit vlees en dierlijke producten. Dit maakt het een stuk moeilijker om je dagelijkse hoeveelheid eiwitten binnen te krijgen. Je zult dus een andere bron van eiwitten moeten vinden. Gelukkig is er een kwalitatieve vorm van veganistische eiwitten gevonden, namelijk erwten eiwit.

Veganistische eiwitshake van Amino-Fit

In ons assortiment veganistische eiwitten vind je Amino-Fit. Amino-Fit is een romige vegan proteïne shake, gemaakt van erwten eiwit. Amino-Fit bevat maar liefst 79 gram eiwitten per 100 gram. Naast dat Amino-Fit erg gezond is, is shake met veganistische eiwitten ook nog eens zeer vol van smaak. Een ware traktatie dus! Doordat Amino-Fit gemaakt is van erwten eiwit is die 100% plantaardig en dus geschikt voor een vegetarisch en veganistisch dieet.

Verder is die natuurlijk geschikt voor iedereen zijn of haar dagelijkse hoeveelheid eiwitten binnen wilt krijgen. Ook voor mensen die lactose-intolerant zijn kan een plantaardige eiwitshake de uitkomst bieden. Normale whey eiwit is namelijk een restant van de productie van kaas en daardoor is het voor deze mensen moeilijk te verdragen.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten