Magnesium nacht | Perfect voor het slapen gaan

Magnesium nachtVeel mensen gebruiken magnesium voor de nacht. Zo kan magnesium in de nacht, wanneer jij in diepe rust bent, zijn werk doen. Een veel gebruikt en uitstekend magnesium voor de nacht product is Biotics Acti-Mag Plus.

Dit is een magnesiumpoeder dat is aangevuld met taurine en verschillende B-vitaminen. Magnesium, vitamine B2, B3, B5 en B6 dragen bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Magnesium ondersteunt tevens de botten en magnesium is goed voor je spieren, zenuwstelstel, gemoedstoestand en ondersteunt het energieniveau.Er zijn verschillende vormen van magnesium. Denk maar aan magnesium citraat, magnesium tauraat en magnesium glycerofosfaat. Deze verschillende vormen hebben allemaal een speciale eigenschap en worden bijvoorbeeld beter opgenomen in bepaalde delen van ons lichaam. Biotics Acti-Mag plus bevat magnesium glycerofosfaat. Deze vorm past goed bij magnesium nacht producten omdat het effectiever is voor de ontspanning van de spieren.

Magnesium voor de nacht

Biotics Acti-Mag Plus is magnesium voor de nacht dat je voor het slapen gaan inneemt. Het poeder, met een natuurlijke bessensmaak, vermeng je met 200 ml water of een andere drank. Dit is een goede manier om een eventueel magnesium tekort aan te vullen.

Eén pot bevat 200 gram en de adviesdosering is 1 maatschap van ongeveer 5 gram. Wens je een hogere inname dan is het aan te raden om dit verspreid over de dag in te nemen.

Magnesium voor het slapen

Biotics Acti-Mag Plus is wat ons betreft het beste magnesium product voor de nacht. Het heeft een uitzonderlijk goede opneembaarheid en het bevat een sterke synergetische combinatie. Naast magnesium is het rijk aan actieve B-vitamines en wordt het goed getolereerd door maag en darmen.

Een ‘glas’ is gemakkelijk te doseren en heeft een aangename bessensmaak. Een goed begin van de nacht. Biotics Acti-Mag plus is vrij van gluten, gist, soja, lactose, suiker, conserveringsmiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Naast dit product speciaal voor de nacht, hebben wij ook nog tal van andere magnesium producten. Bekijk hier ons assortiment met de beste magnesium tabletten

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten