Valeriaan Druppels | Ook wel Valeriaan Tinctuur

Valeriaan druppels worden veelal gebruikt bij lichte vormen van spanning, stress, angst en nervositeit. Daarnaast worden ze ook geadviseerd bij slapeloosheid. De valeriaan druppels worden ook wel valeriaan tinctuur genoemd.

In ons assortiment vind je de valeriaan druppels van Bonusan. Bonusan Valeriana Complex bevat naast valeriaan ook hop en passiebloem. Valeriana officinalis heeft als inhoudsstoffen etherische oliën (Sesquiterpenen), alkaloïden (Valeranine), Valepotriaten en stoffen die daaruit ontstaan.

Wat is een Valeriaan tinctuur?

Een tinctuur is een alcoholische oplossing. Deze oplossing bevat waardevolle stoffen die zijn gewonnen uit planten, bloemen, zaden of andere delen van de plant. De valeriaan druppels van Bonusan hebben een alcoholpercentage van 70% v/v. Omdat je slechts enkele druppels per dag gebuikt, zul je dit niet merken. Tincturen zien we vooral in de planten- en kruidengeneeskunde (fytotherapie). Maar ook bij het bereiden van bijvoorbeeld parfums. De stoffen lossen goed op in alcohol.

Valeriaan capsules

Naast de druppelvorm is valeriaan ook verkrijgbaar in capsules. Ons assortiment met valeriaan capsules bestaat uit 3 producten. Namelijk NTM Darmocare, Valeriana-Melissa en Slaap Formule van Vitortho. NTM Darmocare bevat naast valeriaan ook hop en passiebloem. Valeriana-Melissa (ook van Bonusan) is een combinatie van valeriaan en citroenmelisse. Slaap Formule van VitOrtho bevat naast valeriaan ook passiebloem, hop en goudpapaver.

Valeriaan druppels kopen

Ben je van plan om valeriaan druppels of tabletten te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De producten hebben we doorgaans op voorraad en kunnen we daarom snel leveren. Indien je de bestelling op werkdagen voor 15.00u plaatst, dan mag je deze een dag later al in huis verwachten.

Heb je nog vragen over valeriaan druppels? Neem dan contact met ons op. Dat mag natuurlijk ook als je vragen hebt over andere productcategorieën zoals Ashwagandha, Probiotica of Magnesium. We staan je graag te woord.


Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten