Maaltijdvervangers afvallen | Makkelijk & Lekker

Maaltijdvervangers afvallenGraag met maaltijdvervangers afvallen? Er zijn verschillende manieren om gewicht te verliezen. De één wil met maaltijdvervangers afvallen, de ander kiest voor een caloriearm dieet en sommigen kiezen voor afslankpillen als het ultieme hulpmiddel. Maaltijdvervangers worden echter steeds populairder door de steeds toenemende drukte in ons dagelijkse leven. Werken, zorgen voor de kinderen, sporten, het hoort er allemaal bij. Tussen alles door even snel wat eten, zoals een maaltijdvervanger, kan dan veel tijd schelen.

Amino-Fit als maaltijdvervanger

Je kan de vegan eiwitshake Amino-Fit inzetten als maaltijdvervanger om mee af te vallen. Om gewicht te verliezen moet je dagelijks twee maaltijden vervangen door deze eiwitshake. Wil je op gewicht blijven dan volstaat het vervangen van één dagelijkse maaltijd.

Wil je maaltijdvervangers gebruiken dan is het belangrijk om daar voldoende groentes bij te eten. Hoewel sommige maaltijd vervangende producten veel vitamines en mineralen bevatten, zijn extra groentes altijd aan te bevelen en kan je hier in principe nooit te veel van eten. Dat geldt al helemaal als jij je avondeten gaat vervangen door een erwten eiwitshake als Amino-Fit.

Met maaltijdvervangers afvallen een goed idee?

Ons antwoord op de vraag of met maaltijdvervangers afvallen een goed idee is: ja en nee. Wij zijn persoonlijk geen voorstander van het afvallen met maaltijdvervangers. Je kan hier ongetwijfeld gewicht mee kwijt raken. Maar blijven de kilo's er ook af? In de meeste gevallen komt overgewicht door een verkeerd voedingspatroon. Je krijgt meer calorieën binnen dan dat je verbrandt. Nu kun je deze kilo's wel weer kwijtraken door het gebruik van maaltijdvervangers maar vaak zien we dat je dan weer terugvalt in het oude patroon. Met als gevolg dat de kilo's er langzaam weer bijkomen.

Dat is ook de reden waarom wij geen voorstander zijn van afvallen middels maaltijdvervangers. Wij werken al ruim 15 jaar succesvol met de BioHCG Original kuur. Tijdens deze kuur worden je normale maaltijden vervangen door caloriearme maaltijden. Het grote voordeel hiervan is dat je gaat leren wat voeding met je doet. Wij zien vaak dat onze klanten, na het volgen van het afslankprogramma, de caloriearme recepten nog regelmatig gebruiken. Zo is de kans op terugval stukken kleiner. Wil je meer weten over de BioHCG Original kuur dan verwijzen we je graag naar onze pagina 'Wat is BioHCG Original?'.

Wanneer maaltijdvervangers gebruiken?

Wij adviseren Amino-Fit proteïne poeder als maaltijdvervanger tijdens de BioHCG Original kuur of als hulpmiddel om op gewicht te blijven. Tijdens de BioHCG Original kuur mag je de lunch of het avondeten vervangen door de eiwitshake. Vervang je het avondeten, dan kun je de groentes erbij nemen die wij adviseren op deze dag. Zijn het niet je favoriete groentes? Dan kun je kiezen uit een van de andere groentes die je kunt vinden in het overzicht in ons begeleidend boekwerk. Het boekwerk ontvang je bij elke BioHCG Original kuur.

De shake is ook goed hulpmiddel om op gewicht te blijven. Vervang zo nu en dan je maaltijd door een shake. Amino-Fit bevat weinig koolhydraten, vetten en het geeft je lang een verzadigd gevoel.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten