Koolhydraatarm afvallen

Wil jij graag wat kilo’s kwijtraken? Dan is koolhydraatarm afvallen misschien wel wat voor jou! Bij een koolhydraatarm dieet is het zaak dat je zo veel mogelijk koolhydraten uit je eetpatroon wegstreept. Over het algemeen zijn koolhydraten te verdelen in twee groepen. Je hebt snelle koolhydraten en langzame koolhydraten.

Bij snelle koolhydraten moet je denken aan zoetigheid als gebak, snoep en koekjes. Deze zijn relatief makkelijk te vermijden. Langzame koolhydraten daarentegen zijn iets lastiger. Deze vind je in bijvoorbeeld brood, pasta, aardappel en diverse graanproducten.

Hoe kan ik afvallen zonder koolhydraten?

Ons lichaam gebruikt koolhydraten als brandstof. Krijgt je lichaam dus ineens minder koolhydraten binnen dan dat die gewend is, dan zal het een andere brandstof moeten vinden. Hier komen onze vetreserves van pas. Het opgeslagen vet zal als brandstof voor het lichaam gebruikt gaan worden. Dit zorgt er op den duur voor dat je gaat afvallen.

Combineer koolhydraatarm afvallen met BioHCG

Wil je graag koolhydraatarm afvallen maar heb je hier wat meer ondersteuning voor nodig? Dan ben je bij Orthokliniek Ootmarsum aan het juiste adres! Bij ons vind je namelijk onze zogeheten BioHCG afslankkuur. Deze afslankkuur bestaat uit twee onderdelen die elkaars werking versterken: aan de ene kant volg je een koolhydraatarm dieet en als aanvulling daarop neem je elke ochtend BioHCG Original.

BioHCG Original bevat drie essentiële stoffen; L-Carnitine, citroenzuur en gedestilleerd water. Het zorgt ervoor dat je hongergevoel (door weinig koolhydraten) onderdrukt wordt en dat je vetreserves makkelijker getransporteerd kunnen worden.

Smakelijke recepten van Beter in Balans

Naast de BioHCG Original, die je elke ochtend inneemt, volg je ook het Beter in Balans-dieet. Dit is naast een koolhydraatarm dieet ook een vetarm dieet. De voeding die je binnenkrijgt zal dus voor een groot deel bestaan uit eiwitten.  

Geen zin om zelf maaltijden samen te stellen? Geen probleem! In het Beter in Balans-dieet boekwerk vind je een BioHCG dieet eetschema met vele gezonde en vooral lekkere recepten. Recepten die perfect aansluiten bij koolhydraatarm afvallen!

Op en top begeleiding

Wil je liever nog wat extra begeleiding of advies? Ook dat is geen enkel probleem! Wij staan voor je klaar om al je vragen omtrent BioHCG Original, het Beter in Balans-dieet of andere supplementen uit onze webshop te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten