Vetvrij dieet | Het beperken van je vetinname

Ben je op zoek naar een vetvrij dieet vol met heerlijke recepten? Dan kunnen wij je helpen! Bij Orthokliniek Ootmarsum hebben we een vetvrij dieet geschreven waarmee iedereen zijn of haar afslankdoel kan behalen. Hoe we dat precies gaan doen? Dat leggen we je graag even uit!

Het vetvrije dieet

Wij van Orthokliniek Ootmarsum werken al jaren met het succesvolle en vetarme BioHCG Original dieet. Dit uitgebalanceerde dieet is Vetvrij dieet BioHCG Originalgebasseerd op het beperken van vetten door gezonde voeding. Voeding speelt een erg belangrijke rol in het afslankproces. Onderzoekers hebben zelfs aangetoond dat afvallen voor 80% met voeding te maken heeft.

Tijdens dit vetvrij dieet word je ondersteund door BioHCG druppels. Deze druppels zitten in ampullen. Elke dag neem je één ampul. Je kan de ampul gemakkelijk openbreken en de vloeistof haal je er, middels een pipet, gemakkelijk uit. De combinatie van het dieet en de druppels maken het BioHCG Original afvalprogramma zo effectief.

Vetvrij diëten is overigens niet mogelijk. Dat zou namelijk ongezond zijn. Ons lichaam heeft bepaalde vetten ook nodig. In dit dieet beperken we bepaalde vetten zoveel mogelijk. Bepaalde goede vetten zijn wel toegestaan.

Je kan vetten onderverdelen in verzadigde en onverzadigde vetten. De verzadigde vetten worden voornamelijk vermeden. Op de pagina vetarm dieet geven wij hier meer informatie over. Door het vermijden van de verzadigde vetten, gaat je lichaam je eigen vetten aanspreken en verbranden. 


Lekker en gezonde recepten

Bij bestelling van het vetvrije BioHCG Original dieet ontvang je ons boekwerk 'Beter in Balans'. Dit boekwerk bevat een duidelijke uitleg, verschillende vetvrije recepten en tips om er voor te zorgen dat de kilo's, die je bent verloren, er ook af blijven.

We hebben er een makkelijk dieet van gemaakt. De afslankdagen zijn stap voor stap beschreven. In één oogopslag weet jij hoe je dagen eruit zien. Ook bevat het boekwerk handige lijsten met toegestane en vetvrije producten. Ook vind je een overzicht met verboden producten die we tijdens het dieet niet adviseren. Alle afslankdagen bevatten ook boodschappenlijstjes zodat je weet wat je in huis moeten halen.

Heb je toch nog vragen of staat er een product of ingrediënt niet tussen? Dan kun je het onze orthomoleculaire en natuurgeneeskundige therapeuten altijd vragen. Wij staan altijd klaar om jou te helpen met jouw afslankdoel. Samen winnen we de strijd tegen de kilo's met een vetvrij dieet.

Vetvrij blijven eten

Het afvallen is vaak niet het grootste probleem. Het op gewicht blijven echter wel. Na het volgen van een vetvrij dieet of andere soorten diëten vallen veel mensen terug in oude gewoontes. Met als gevolg dat de kilo's er vrij snel weer aan komen. Dat is nu net iets wat je niet wilt. Je hebt er tijd, geld en energie ingestoken en dan wil je natuurlijk ook blijvend resultaat.

Om het jojo-effect tegen te gaan, hebben wij na de afslankfase een stabilisatieperiode geschreven. Dit is een fase waarin we werken naar de levensfase. We voegen dagelijks meer producten toe aan het dieet. Zo kan je lichaam wennen aan je nieuwe gewicht.

Tijdens het dieet heb je veel vetvrije recepten klaargemaakt. Hierdoor weet je beter wat goede, gezonde en vetvrije producten zijn. Je zult merken dat je deze producten vaker gaat kiezen en gebruiken. Dit is een automatisch proces wat er langzaam insluipt. Het is echt niet zo dat je helemaal geen 'ongezonde' producten meer mag eten. Maar het is wel belangrijk om hier een goede balans in te vinden.

Op de pagina 'Wat is BioHCG Original' geven wij alle informatie over dit vetvrije afslankprogramma. Heb je vragen of twijfel je of dit iets voor je is? Aarzel niet om even contact met ons op te nemen.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten