Konjac poeder

Konjac poederKonjac poeder wordt gemaakt van de konjac plant en vinden we terug in Glucomannan capsules. De Konjacplant groeit in verschillende Aziatische landen en wordt vooral gebruikt in de afslankindustrie. In Azië gebruiken ze dit product als verdikkingsmiddel in gerechten.

Konjac poeder wordt gebruikt in afslankpillen en in dieet-pasta’s. In ons assortiment vind je konjac poeder terug als Glucomannan.

Wat doet Konjac poeder?

De konjac poeder, in onder andere de glucomannan capsules, kunnen enorm veel water absorberen. Je neemt deze capsules in met een glas water. In je maag ontstaat er een gelachtige substantie die zorgt voor een vol en verzadigd gevoel. Dit neemt langere tijd je hongergevoel weg. Wanneer je konjac poeder gebruikt in combinatie met een afslankprogramma kun je gewicht verliezen.

Konjac poeder, ofwel glucomannan, draagt ook bij aan een gezond cholesterolspiegel. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat een inname van 3 tot 4 gram glucomannan per dag bijdraagt aan deze gezondheidsclaim.

Konjac Pasta

Konjac poeder wordt ook veelal gebruikt in verschillende dieetpasta’s. Je kan deze pasta’s verkrijgen in de varianten spaghetti, tagliatelle, rijst en noodles.

Als je een zakje Konjac/Glucomannan pasta opent, dan komt een nare geur je tegemoet. Het stinkt een beetje naar vis. Het is daarom belangrijk om de pasta goed te wassen voordat je deze gaat gebruiken. De pasta’s zijn laag in calorieën en zorgen langere tijd voor een verzadigd gevoel.

Over het algemeen zijn de pasta’s vrij neutraal van smaak. Je moet je gerecht zelf lekker maken met, bij voorkeur, eigengemaakte sauzen. Houd hierbij rekening met de ingrediënten. Maak je gebruik van ‘vette’ producten dan is het effect al snel weg. Deze pasta’s passen goed in een caloriearm dieet.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten