Konjac poeder

Konjac poederKonjac poeder wordt gemaakt van de konjac plant en vinden we terug in Glucomannan capsules. De Konjacplant groeit in verschillende Aziatische landen en wordt vooral gebruikt in de afslankindustrie. In Azië gebruiken ze dit product als verdikkingsmiddel in gerechten.

Konjac poeder wordt gebruikt in afslankpillen en in dieet-pasta’s. In ons assortiment vind je konjac poeder terug als Glucomannan.

Wat doet Konjac poeder?

De konjac poeder, in onder andere de glucomannan capsules, kunnen enorm veel water absorberen. Je neemt deze capsules in met een glas water. In je maag ontstaat er een gelachtige substantie die zorgt voor een vol en verzadigd gevoel. Dit neemt langere tijd je hongergevoel weg. Wanneer je konjac poeder gebruikt in combinatie met een afslankprogramma kun je gewicht verliezen.

Konjac poeder, ofwel glucomannan, draagt ook bij aan een gezond cholesterolspiegel. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat een inname van 3 tot 4 gram glucomannan per dag bijdraagt aan deze gezondheidsclaim.

Konjac Pasta

Konjac poeder wordt ook veelal gebruikt in verschillende dieetpasta’s. Je kan deze pasta’s verkrijgen in de varianten spaghetti, tagliatelle, rijst en noodles.

Als je een zakje Konjac/Glucomannan pasta opent, dan komt een nare geur je tegemoet. Het stinkt een beetje naar vis. Het is daarom belangrijk om de pasta goed te wassen voordat je deze gaat gebruiken. De pasta’s zijn laag in calorieën en zorgen langere tijd voor een verzadigd gevoel.

Over het algemeen zijn de pasta’s vrij neutraal van smaak. Je moet je gerecht zelf lekker maken met, bij voorkeur, eigengemaakte sauzen. Houd hierbij rekening met de ingrediënten. Maak je gebruik van ‘vette’ producten dan is het effect al snel weg. Deze pasta’s passen goed in een caloriearm dieet.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten