Magnesium tegen vermoeidheid

Magnesium tegen vermoeidheidVeel mensen gebruiken magenesium tegen vermoeidheid. Magnesium is een namelijk mineraal dat kan helpen bij de vermindering van vermoeidheid. Voel je jezelf vermoeid dan kun je nagaan of je voldoende magnesium binnen krijgt. Een gemiddelde volwassen man heeft 350 milligram (mg) magnesium per dag nodig. Een gemiddelde volwassen vrouw heeft een magnesiumbehoefte van 300 milligram (mg) per dag. Echter zijn er een aantal situaties waarbij de magnesiumbehoefte hoger is. Voorbeelden hiervan zijn: sporters, mensen met bepaalde darmaandoeningen en zwangere vrouwen. Een eventueel magnesium tekort kun je aanvullen doormiddel van supplementen of door het eten van magnesiumrijk voedsel.

Ons aanbod magenesium tegen vermoeidheid

In ons assortiment magenesium tegen vermoeidheid is heel divers. Hier vind je de beste magnesium tabletten, magnesiumpoeders en zelfs vloeibare magnesiums.

Magnesiumrijke voedselbronnen

Een potentieel magnesiumtekort kun je ook aanvullen middels magnesiumrijke voedselbronnen. Het mineraal komt veel voor in onze dagelijkse voeding. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Spinazie
  • Broccoli
  • Boerenkool
  • Noten
  • Zeewier
  • Zalm
  • Makreel

Magnesium is belangrijk voor ons lichaam

Magnesium draagt niet alleen bij aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid maar speelt ook een rol in ongeveer 300 andere processen in ons lichaam. Zo is magnesium goed voor de spieren, ondersteunt het de botten, activeert het je natuurlijke energie, is het goed voor het gebit en is het goed voor de gemoedstoestand, leerprestatie en concentratievermogen.

Vitamines en mineralen tegen vermoeidheid

Niet alleen magnesium kan een bijdrage leveren aan de vermindering van vermoeidheid. Ook een aantal andere vitamines en mineralen zijn toepasbaar. Dat geldt bijvoorbeeld voor:

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten