Veganistische proteïne poeder | 100% plantaardig

Ben je op zoek naar een vegan proteïne poeder? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maak kennis met Amino-Fit! Amino-Fit is een veganistisch proteïne poeder gemaakt van erwteneiwit. Erwteneiwit is een veel gebruikt basisingrediënt voor veganistische eiwitpoeders. Het heeft, in tegenstelling tot sommige andere soorten, een hoog eiwitpercentage.

Amino-Fit is verkrijgbaar in de smaak vanille en aardbei en in potten van 500 gram. Bestel je het Amino-Fit voordeelpakket dan ontvang je naast een korting ook onze shakebeker er gratis bij.

Waarom Amino-Fit?

Veel vegan proteïne poeders zijn muf van smaak. Dit zijn wij tegengegaan door het gebruik van een natuurlijke roomaroma en een vanille extract. Hierdoor heb je een lekkere shake. Amino-Fit aardbei is ietwat zoeter. De shakes hebben een goede smaak en een romig karakter. Op beide krijgen we veel positieve feedback.

De plantaardige eiwitshake kun je vermengen met water, sojamelk of kokosmelk. De adviesdosering is 25 gram per shake. Hierdoor heb je bij aanschaf van één pot al 20 shakes. Amino-fit is extra lekker wanneer je het vermengd met fruit (door een blender).

Voordelen van een vegan proteïne poeder

Een vegan eiwitpoeder doet al lang niet meer onder voor het whey eiwit. De veganistische varianten hebben tegenwoordig ook een hoog eiwitpercentage en een uitgebreid aminozuren profiel. Het wordt goed door je lichaam opgenomen en het is minder belastend voor het milieu.

Een ander voordeel van plantaardige eiwitpoeders ten opzichte van whey is dat het geen melksuiker en caseïne (koemelkeiwit) bevat. Veel mensen hebben namelijk moeite om dit te verteren. Ook bevatten whey producten veel onnodige en ongezonde toevoegingen zoals geraffineerde suikers. Wil je meer informatie over onze vegan eiwitshake? Neem dan contact met ons op.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten