Veganistische Proteïne Poeder | 100% plantaardig

Ben je op zoek naar een veganistische proteïne poeder? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maak kennis met Amino-Fit! Amino-Fit is een veganistische proteïne poeder gemaakt van erwten eiwit. Erwten eiwit is een veel gebruikt basisingrediënt voor veganistische eiwitpoeders. Het heeft, in tegenstelling tot sommige andere soorten, een hoog eiwitpercentage.

Amino-Fit is verkrijgbaar in de smaak vanille en in potten van 500 gram. Bestel je het Amino-Fit voordeelpakket, dan ontvang je naast een korting ook onze shakebeker (T.w.v. € 5,95) er gratis bij. Momenteel is alleen de romige vanille verkrijgbaar, maar er zijn andere smaken in ontwikkeling.

Waarom Amino-fit?

Veel veganistische proteïne poeders zijn muf van smaak. Dit zijn wij tegen gegaan door het gebruik van een natuurlijke roomaroma en een vanille extract. Hierdoor heb je een lekkere shake. Hier krijgen we dan ook veel positieve feedback op.

De plantaardige eiwitshake kun je vermengen met water, sojamelk of kokosmelk. De adviesdosering is 25 gram per shake. Hierdoor heb je bij aanschaf van één pot al 20 shakes. Amino-fit is extra lekker wanneer je het vermengd met fruit (door een blender).

Voordelen van een veganistisch proteïne poeder

Een veganistisch eiwitpoeder doet al lang niet meer onder voor het whey eiwit. De veganistische varianten hebben tegenwoordig ook een hoog eiwitpercentage en een uitgebreid aminozuren profiel. Het wordt goed door je lichaam opgenomen en het is minder belastend voor het milieu.

Een ander voordel van plantaardige eiwitpoeders, ten opzichte van, whey is dat het geen melksuiker en caseïne(koemelkeiwit) bevat. Veel mensen hebben namelijk moeite om dit te verteren. Ook bevatten whey producten veel onnodige en ongezonde toevoegingen zoals geraffineerde suikers. Wil je meer informatie over onze vegan eiwitshake? Neem dan contact met ons op.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten