Bonusan Omega 3 Capsules

We hebben een breed scala aan Bonusan Omega 3 capsules . Het assortiment bestaat uit standaard Omega 3 visolie capsules, een vloeibare Omega 3 visolie, een Omega 3 met extra DHA, Omega 3 capsules met extra EPA, krillolie, levertraan en algenolie capsules. Je vindt ze allemaal op deze pagina.

De visolie in de Bonusan Omega 3 capsules is afkomstig van de Alaska Koolvis en is op een duurzame wijze verkregen. De koolvis komt uit een visserij die onafhankelijk gecertificeerd is volgens de MSC standaard.

Bonusan Omega 3 Capsules

Assortiment met Bonusan Omega 3 capsules

Bonusan Omega 3 capsules

Bonusan Omega 3 Visolie is het bekendste product uit de Omega 3 MSC lijn. Dit product bevat 500 mg EPA en 100 mg DHA. Bonusan heeft ook een vloeibare variant. Dit is Bonusan Omega 3 MSC Vloeibaar. Je kan dit product makkelijk vermengen met water of andere dranken. Deze drinkolie heeft een lichte citroensmaak. Een theelepel levert 423 mg EPA en 279 DHA.

Je kunt ook kiezen voor visolie capsules met extra DHA of extra EPA. In dit geval zijn de product Bonusan Omega 3 MSC DHA Forte of Bonusan Omega 3 MSC EPA Forte de geschikte supplementen.

Bonusan Krillolie

Naast Visolie heeft Bonusan ook een krillolie. In grote lijnen lijken visolie capsules en krillolie op elkaar. Het verschil zit in de vorm van DHA en EPA. Bij visolie is dit in de vorm van triglyceriden en bij killolie komt het voor in de vorm van fosfolipiden. Volgens wetenschappers wordt de fosfolipidenvorm beter opgenomen door ons lichaam.

Krill wordt alleen gevangen in Antarctica en staat onder toezicht van de CCAMLR. Volgens het Wereldnatuurfonds is krill één van de minst beviste soorten. Het wordt volledig ecologisch en duurzaam gevangen.

Bonusan Omega 3 Krillolie bevat 60 mg EPA en 28 mg DHA

Bonusan Algenolie

Voor vegetariërs en veganisten is er een plantaardige Omega 3. Dit wordt ook wel algenolie genoemd. Bonusan Omega 3 Algenolie is een 100% plantaardig supplement en is gemaakt van algen. Algen bevatten van nature DHA en EPA. Ook vissen halen deze vetzuren uit de algen.

Bonusan Omega 3 Algenolie bevat ook een kleine hoeveelheid Vitamine D3. Deze toegevoegde Vitamine D3 wordt gewonnen uit korstmossen. Dit is een schimmel die in symbiose leeft met een alg.

Bonusan Levertraan

Het laatste product in de categorie Bonusan Omega 3 is levertraan. Levertraan kennen we vooral van vroeger. Wie is er niet mee groot geworden? Velen herinneren zich die vieze lepel levertraan nog wel. Tegenwoordig zijn er ook smaakloze levertraan capsules. Bonusan Levertraan Forte MSC is hier een voorbeeld van.

Levertraan bevat naast DHA en EPA ook Vitamine A en Vitamine D.

MSC gecertificeerd

Alle Bonusan Omega 3 capsules hebben een MSC certificatie. De visolie wordt voor 100% gemaakt van Alaska koolvis. Deze koolvis is afkomstig van een visserij die onafhankelijk gecertificeerd is volgens de MSC standaard.

Het MSC keurmerk garandeert dat het ecosysteem minimaal beschadigd wordt, de visstand op peil blijft en de internationale visserijwetgeving nageleefd wordt.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten