Probiotica capsules

Ben je op zoek naar probiotica capsules? Dan ben je bij Orthokliniek Ootmarsum op de juiste plek beland! Ons assortiment bestaat uit diverse probiotica, voor zowel volwassenen als kinderen. Probiotica capsules bevatten goede bacteriën die je darmflora kunnen bereiken. Met één capsule kun je je darmflora van zo’n 1 miljard goede bacteriën voorzien. Heb jij behoefte aan probiotica capsules?

Probiotica capsules

Verschillende probiotica capsules

We hebben een divers aanbod probiotica capsules. In ons assortiment vind je maar liefst 11 verschillende producten.

  • De Probio Basis is een probiotica bestaande uit twee stammen: de bifidobacterie en de lactobacillusbacterie.
  • De Probio Forte is een probiotica bestaande uit zeven stammen: drie stammen bifidobacterie, drie stammen lactobacillusbacterie en de streptokokkenbacterie.
  • De Pro Flora Balance is een probiotica bestaande uit vijf stammen: vier stammen lactobacillusbacterie en de bifidobacterie. Aangevuld met glutamine en silica ter ondersteuning van het bindweefsel van de darmen.
  • De Kids Flora Balance is een probiotica bestaande uit tien stammen: vijf stammen lactobacillusbacterie en vijf stammen bifidobacterie.
  • 1201 Probiotica 4 miljard bevat 4 miljard bacteriën per capsule. Deze bacteriën behoren tot de bifidobacterium en lactobacillus stammen.
  • 1203 Probiotica Weerstand bevat ook 4 miljard bacteriën per capsule. Dit product is extra angevuld met een hoge dosering vitamine C.

Vragen over probiotica capsules?

Kom je zelf niet tot een soort probiotica of heb je vragen over de ingrediënten van probiotica capsules, pillen of iets anders? Neem vooral contact met ons op! Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van specialistisch advies. Op zoek naar andere supplementen? Bekijk dan ook eens onze visolie pillen!

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten