Multivitamine vrouw | Speciaal voor vrouwen

Multivitamine vrouwWe hebben een speciaal 'multivitamine vrouw' assortiment omdat vrouwen een andere multivitamine behoefte hebben dan mannen. Zo heeft de vrouw bijvoorbeeld meer behoefte aan zink en vitamine B6 die bijdragen aan een gezonde hormoonhuishouding. Ook willen de meeste vrouwen extra ondersteuning voor de groei van de huid, haar en nagels. Hier zijn onder andere de B-vitamines verantwoordelijk voor. Ben je juist op zoek naar een supplement dat ondersteuning biedt tijdens de overgang? Dan is een zilverkaars supplement aan te bevelen.


Gezonde voeding blijft altijd de basis van een gezonde levensstijl. Eet elke dag gevarieerd en voldoende fruit, groente, zuivel en graanproducten gecombineerd met een stukje vlees, vis of een vleesvervanger. Helaas lukt dit niet altijd en daarom is een multivitamine een goede aanvulling op je dagelijkse voeding.

Omdat de multivitamine behoefte van een vrouw anders is, zijn er een aantal multivitamines die speciaal voor vrouwen ontwikkeld zijn. In ons assortiment 'multivitame vrouw' vind je de beste voedingssupplementen voor vrouwen.

Multivitamine voor de (toekomstige) mama

Ook voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven of vrouwen met een zwangerschapswens is er een specifieke multivitamine. Ons assortiment bevat Vitals Elke Dag Mama. Deze multivitamine zorgt voor een optimale ondersteuning voor de moeder en voor het (ongeboren) kindje. Naast de specifieke ingrediënten zoals foliumzuur en vitamine D bevat deze multivitamine nog tal van andere vitamines en mineralen. Alles in de juiste verhouding en dosering.

Overige multivitamine supplementen

Naast de specifieke multivitamines voor vrouwen, multivitamines voor mannen en kinderen, hebben wij ook tal van andere multivitamines. Bekijk hier ons hele assortiment. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.


Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten