Calorieën dieet | Afvallen met een caloriebeperkt dieet

Ben je op zoek naar een calorieën dieet waarbij je niet alleen afslankt, maar waar je jezelf ook een gezondere levensstijl mee aanwent? Dan is het calorieën dieet van Orthokliniek Ootmarsum echt wat voor jou. Voor veel mensen is het volgen van een dieet namelijk erg moeilijk. Waar het voornamelijk fout gaat is voeding. Veel mensen hebben een onjuiste kijk op voedingsmiddelen of hebben geen tijd om zelf een dieet samen te stellen op basis van enkele tips & tricks. Het gevolg hiervan is een hele hoop irritaties en maar weinig resultaat. Met ons calorieën dieet is dat verleden tijd.

Calorieen dieet

Hoe ziet ons calorieën dieet eruit?

Ons calorieën dieet, ook wel het HCG dieet genoemd, bestaat uit twee krachtige componenten. Het eerste onderdeel van ons dieet is de BioHCG Original. BioHCG is een vloeistof, bestaande uit o.a. 3 effectieve stoffen voor vetverbranding: L-Carnitine, citroenzuur en gedestilleerd water. Deze combinatie van stoffen zorgt ervoor dat jouw lichaam het opgeslagen vet makkelijker kan transporteren en vervolgens kan gebruiken als brandstof. Elke dag van het dieet begin je met enkele BioHCG druppels. Voor meer informatie, bekijk onze ‘Wat is BioHCG Original?’ pagina.

Maar, alleen de BioHCG druppels nemen is natuurlijk niet voldoende. Bij Orthokliniek Ootmarsum beloven we je geen onwerkelijke resultaten met ‘wonderbaarlijke afslankpillen’. Als je echt wilt afvallen of afslanken dan moet je je voedingspatroon aanpassen. Hier komt het andere component van ons calorieën dieet om de hoek kijken: het Beter in Balans-dieet. In dit dieet staan elke dag meerdere recepten volledig voor je uitgewerkt. Je hoeft zelf dus helemaal niet het internet af te zoeken naar gezonde recepten, wij hebben alles voor je uitgezocht!

 

Wat krijg ik allemaal bij jullie calorieën dieet?

In onze webshop vind je verschillende pakketten. Afhankelijk van je afslankdoel kan je kiezen voor 12, 24, 36 of 48 dagen. We raden altijd aan om minimaal 24 dagen het calorieën dieet te volgen. De 12 daagse kuur wordt vooral gebruikt als vervolgkuur of als onderhoudskuur. Maar welk pakket je ook kiest, je krijgt van ons altijd het volgende:

  • BioHCG Original ampullen (hoeveelheid is afhankelijk van de lengte van het calorieën dieet)
  • Multivitamine strips
  • Pipetten (om de BioHCG Original uit de ampullen te halen)
  • Het uitgebreide Beter in Balans-dieet boekwerk
  • Op maat geschreven recepten

Verder kun je voor vragen altijd bij ons terecht. Of dit nou vragen zijn omtrent de BioHCG Original, het dieet of omtrent eventuele aanvulling op het calorieën dieet. Twijfel niet langer en begin vandaag nog aan het behalen van jouw afslankdoel!

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten