Afslanken dieet

Hoe ziet het afslanken dieet eruit?

Het afslanken dieet van Orthokliniek Ootmarsum bestaat eigenlijk uit twee componenten. Aan de ene kant hebben we BioHCG Original druppels, aan de andere kant het Beter in Balans dieet. Samen dragen ze bij aan het behalen van jouw afslankdoel. Het BioHCG Original dieet is onder andere bekend onder de volgende benamingen: een stofwisselingskuur, calorieën dieet, afslankdieet, afslankprogramma of makkelijk dieet.

Het afslanken dieet bestaat uit de volgende drie essentiële fases:

  1. De afslankfase
  2. De stabiliteitsfase
  3. De levensfase

Wat betekenen deze fases?

Het dieet bestaat uit drie verschillende fases, te beginnen met de afslankfase. Gedurende deze eerste fase volg je het op maat geschreven Beter in Balans dieet. Daarbij begin je elke ochtend met BioHCG Original druppels. Deze BioHCG druppels ondersteunen je tijdens het dieet. Ze onderdrukken het hongergevoel en activeren de vetverbranding. Alle maaltijden gedurende de hele dag zijn tot in de puntjes voor je uitgewerkt en bestaan uit creatieve, lekkere en vooral gezonde producten. Deze eerste fase varieert van 12 dagen tot 48 dagen en is naar wens te verlengen of in te korten. Afhankelijk van je doel kies je zelf hoelang je ons afslanken dieet wilt volgen. Wil je weten welk pakket geschikt is voor jouw afslankdoel? Neem dan contact met ons op.

Fase twee uit ons afslanken dieet noemen we ook wel de stabiliteitsfase. Gedurende de afslankfase is er een bepaalde hoeveel calorieën aangehouden. Na je hier een poos aan gehouden te hebben, is het in de stabiliteitsfase tijd om het aantal calorieën wat je per dag eet weer te verhogen. Dit doen we langzaam, zodat je lichaam hier aan kan wennen en niet in één keer weer ‘veel’ voedingsstoffen binnenkrijgt.

De derde en laatste fase van ons afslanken dieet is de levensfase. De tijd is aangebroken dat je afstapt van het dieet. Gelukkig heb je veel kennis opgedaan wat betreft voedingswaarden én wat je wel en niet moet eten en waarom. Dit zorgt ervoor dat, ook als het dieet beëindigd is, je de verloren kilo’s kwijt blijft!

Wat maakt ons afslanken dieet anders?

Op het internet vind je tientallen, misschien wel honderden, verschillende soorten diëten en veelbelovende wondermiddeltjes. Helaas bestaan wondermiddeltjes niet. Het enige wat jij kan doen, is leren wat je wel en niet zou moeten eten en in welke proporties om een gezonde levensstijl aan te houden. Deze kennis en informatie is iets wat bij veel diëten ontbreekt. Dit is dan ook de reden dat mensen vaak weer terugvallen naar het oude gewicht; ze beschikken simpelweg gewoon niet over de kennis om het streefgewicht vast te houden. Met het afslanken dieet van Orthokliniek Ootmarsum ben je verzekerd van resultaat, nu én in de toekomst!

Bekijk ook eens supplementen als visolie tabletten en probiotica capsules als toevoeging aan je gezonde levensstijl.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten