Afslanken dieet | Behaal je gewenste doel!

Afslanken dieetWil je graag gewicht verliezen door middel van een afslanken dieet? Omdat je binnenkort op vakantie gaat of omdat je gewoon gezonder en lekkerder in je vel wilt zitten? Wij helpen je graag! Bij Orthokliniek Ootmarsum ondersteunen we al jaren mensen bij het afslanken en het hanteren van een gezondere levensstijl. De ervaringen die we hebben opgedaan hebben wij meegenomen in ons eigen dieet: het BioHCG Original dieet. Als je effectief wilt afslanken door middel van een dieet, dan zit je bij Orthokliniek Ootmarsum zeker goed!

Hoe ziet het afslanken dieet eruit?

Het afslanken dieet van Orthokliniek Ootmarsum bestaat eigenlijk uit twee componenten. Aan de ene kant hebben we BioHCG Original druppels, aan de andere kant het Beter in Balans dieet. Samen dragen ze bij aan het behalen van jouw afslankdoel. Het BioHCG Original dieet is onder meer bekend onder de volgende benamingen: een stofwisselingskuur, calorieën dieet, afslankdieet, afslankprogramma of makkelijk dieet.

Het afslanken dieet bestaat uit de volgende drie essentiële fases;

  1. De afslankfase
  2. De stabiliteitsfase
  3. De levensfase

Wat betekenen deze fases?

Het dieet bestaat uit drie verschillende fases, te beginnen met de afslankfase. Gedurende deze eerste fase volg je het op maat geschreven Beter in Balans dieet. Daarbij begin je elke ochtend met BioHCG Original druppels. Deze BioHCG druppels ondersteunen je tijdens het dieet. Ze onderdrukken het hongergevoel en het activeren de vetverbranding. Alle maaltijden gedurende de hele dag zijn tot in de puntjes voor je uitgewerkt en bestaan uit creatieve, lekkere en vooral gezonde producten. Deze eerste fase varieert van 12 dagen tot 48 dagen en is naar wens te verlengen of in te korten. Afhankelijk van je doel kies je zelf hoelang je ons afslanken dieet wilt volgen. Wil je weten welk pakket geschikt is voor jouw afslankdoel? Neem dan contact met ons op.

Fase twee uit ons afslanken dieet noemen we ook wel de stabiliteitsfase. Gedurende de afslankfase is er een bepaalde hoeveel calorieën aangehouden. Na je hier een poos aan gehouden te hebben, is het in de stabiliteitsfase tijd om het aantal calorieën wat je per dag eet langzaam weer te verhogen. Dit doen we langzaam, zodat je lichaam hier weer aan kan wennen en niet in één keer weer ‘veel’ voedingsstoffen binnenkrijgt.

De derde en laatste fase van ons afslanken dieet is de levensfase. De tijd is aangebroken dat je afstapt van het dieet. Gelukkig heb je veel kennis opgedaan wat betreft voedingswaarden én wat je wel en niet moet eten en waarom. Dit zorgt ervoor dat, ook als het dieet beëindigd is, je de verloren kilo’s kwijt blijft!

Wat maakt ons afslanken dieet anders?

Op het internet vind je tientallen, misschien wel honderden, verschillende soorten diëten en veelbelovende wondermiddeltjes. Helaas bestaan wondermiddeltjes niet. Het enige wat jij kan doen is leren wat je wel en niet zou moeten eten, en in welke proporties, om een gezonde levensstijl aan te houden. Deze kennis en informatie is iets wat bij veel diëten ontbreekt. Dit is dan ook de reden dat mensen vaak weer terugvallen naar het oude gewicht; ze beschikken simpelweg gewoon niet over de kennis om het vast te houden. Met het afslanken dieet van Orthokliniek Ootmarsum ben je verzekerd van resultaat, nu én in de toekomst! Bekijk ook eens supplementen als visolie tabletten en probiotica capsules als toevoeging aan je gezonde levensstijl.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten