Afslankdieet | Succesvol afslanken met het HCG dieet

AfslankdieetHet ene afslankdieet is het andere niet en er zijn verschillende mogelijkheden om gewicht te verliezen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door het volgen van een afslankdieet, gebruik van afvalpillen of door middel van sporten. Het is afhankelijk van je afslankdoel en wensen wat het beste bij je past.

Over het algemeen heeft afslanken voor 80% met voeding en 20% met beweging te maken. Het is dus mogelijk om af te vallen zonder te sporten. Wil je echt je overgewicht aanpakken dan zijn afslankpillen vaak niet de juiste oplossing. Sommige afvalpillen kunnen wél een bijdrage leveren aan je afslankproces. Maar wees realistisch en verwacht niet dat je hier je overwichtsprobleem mee kunt oplossen. Als deze wonderpil bestond dan was overgewicht niet zo'n groot probleem in Nederland (en de rest van de wereld).

Met alleen sporten red je het vaak ook niet. Sporten of bewegen is absoluut gezond en draagt ook bij. Maar zodra jij je voeding niet voldoende aanpast, zal het afslanken minder snel en goed gaan. Het beste is een afslankdieet in combinatie met beweging. Je focust je hierdoor volledig op de voeding en de beweging zorgt ervoor dat je in een vetverbrandingsmodus komt.

Waar bestaat het afslankdieet pakket uit?

In onze webshop bieden wij het BioHCG afslankdieet aan. Dit complete pakket bevat alle benodigheden om jouw afslankdoel te behalen. Schaf je het BioHCG afslankdieet aan dan krijg je van ons tenminste het volgende:

  • Receptenboek vol lekkere en gezonde recepten
  • Duidelijke uitleg over afslanken
  • Bio HCG druppels ter ondersteuning van de vetverbranding
  • Tips om slank te blijven na het afslankdieet
  • Online ondersteuning voor al je vragen/opmerkingen

Wil je meer informaite over dit HCG dieet, dan verwijzen wij je graag naar onze BioHCG Original informatiepagina. Ook zou je eens een kijkje kunnen nemen tussen ons calorieën dieet, caloriearm dieet en afvalkuur.

Wat eet ik tijdens het afslankdieet?

Het afslankdieet bestaat uit gezonde voeding en het is een koolhydraatbeperkt dieet. Naast het beperken van de koolhydraten worden bepaalde vetten ook vermeden. Het gehele dieet staat beschreven in het receptenboek, dat we bij de kuur leveren. Zo hoef je zelf ook niet op zoek naar gezonde en lekkere recepten die passen binnen het dieet. Dit hebben wij al voor je gedaan.

Het boekwerk bevat ook lijsten met producten die we tijdens het dieet adviseren en welke niet. Zo zie je in één oogopslag de toegestane en verboden producten. Staat er een product niet bij? Vraag het voor de zekerheid aan onze specialisten na. Zij helpen je maar al te graag bij het bereiken van jouw afslankdoel!

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten