Cranberry vitamine C capsules

Veel cranberry supplementen bevatten een extra dosering aan Vitamine C. Vitamine C is belangrijk voor het immuunsysteem en heeft nog tal van andere gezondheidsvoordelen. Cranberries worden vaak gebruikt ter versterking van de blaas.

Vitamine C

Vitamine C wordt ook wel de weerstand vitamine genoemd. Het levert namelijk een positieve bijdrage aan het immuunsysteem. Vitamine C heeft ook een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel, is belangrijk voor sterke tanden, helpt om de vermoeidheid te verminderen en is belangrijk voor de vorming van collageen. Mede door de hoge waarde van vitamine C worden cranberries ook als superfood beschouwd.

Wil je alleen je vitamine C inname verhogen dan kun je ook kiezen voor een vitamine C supplement. We hebben de beste vitamine C supplementen voor je geselecteerd. In het assortiment vind je ook Ester C tabletten. Ester C is een vitamine C variant die steeds populairder wordt. Ze worden ook wel de derde generatie vitamine C genoemd.

Het voordeel van cranberry vitamine C pillen

Om van de gezondheidsvoordelen van cranberries gebruik te maken gebruiken veel mensen cranberrysap. Cranberrysap is bitter en zuur. Het wordt daarom vaak verdund met water. Om de bittere en zure smaak te verbloemen worden er ook nog eens veel suikers aan toegevoegd. Cranberry pillen, al dan niet aangevuld met vitamine C, zijn daarom een goed alternatief voor cranberrysap.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten